AĞALIK İÇİN 1.5 MİLYON TL'Yİ GÖZDEN ÇIKARDI

657'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağa Adaylığını açıklayan İşadamı Ahmet Çetin, ağalık için 1.5 Milyon TL bütçe ayırdığını söyledi.

AĞALIK İÇİN 1.5 MİLYON TL'Yİ GÖZDEN ÇIKARDI

657'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağa Adaylığını açıklayan İşadamı Ahmet Çetin, ağalık için 1.5 Milyon TL bütçe ayırdığını söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:45
AĞALIK İÇİN 1.5 MİLYON TL'Yİ GÖZDEN ÇIKARDI

    İşadamı Ahmet Çetin, Erasta AVM'de bulunan ve işletmeciliğini yaptığı işyerinde basın toplantısı düzenleyerek 657'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağa adayı olduğunu açıkladı. Ağalık için 1.5 Milyon TL bütçe ayırdığını dile getiren İşadamı Çetin, Edirne'ye faydalı olabilmek için ağa olmak istediğini belirtti. 
    “AĞALIK İÇİN 1,5 MİLYON BÜTÇE AYIRDIM”
    İşadamı Ahmet Çetin, Kırkpınar Ağalık ihalesi için iddialı olduğunu ve ağalık için 1,5 milyon TL bütçe ayırdığını belirterek; “Kırkpınar ağalığı için iddialıyım. 1.5 milyon TL bütçe ayırdım. Parayla ağa olunuyorsa parayla ağayım ama parayla ağa olunmuyor. Ağa, protokolde yer almak için ağa olmayacak. Edirne'ye ne getirebilir, Edirne için ne yapabilir? Bunları düşünecek. Seyfettin Selim sevdiğim bir dostumdur. Edirneli olmaması sorun değil, çünkü kimliğinde TC yazıyor. Ancak Edirne'ye getireceği bir şey yok. 7 yıldır ağa. Hangi yatırımı yapmış? Betasus Hangi kişiye yatırım yaptırmış?” diyerek Selim'e eleştirilerde bulundu. ''ifadelerini kullandı. 
    ''AĞALIK EDİRNE'YE KALSIN''
    Ağalık ve başpehlivanlığın Edirne'de olması gerektiğini söyleyen Çetin; “Edirne'ye gerçekten bir yatırımcının gelmesi lazım ve bunun da Edirne'den çıkması lazım. Sadece Ahmet Çetin Bonus veren siteler değil, Edirne'de yaşayan herkes Edirne için bir şeyler yapsın. Ağalık Edirne'ye kalsın. Gönül ister ki başpehlivan da Edirne'den çıksın. Er Meydanı Edirne'deyse ağa da, başpehlivan da neden Edirne'den çıkmasın? Edirne'deki işsizlik yüzünden gençler ailelerinden koparak çalışmak için Çorlu'ya, İstanbul'a İzmir'e taşınıyor. Edirne'ye yatırım yaptıracak adam gelsin, hava atacak adam değil.''dedi.
    ''PUANLAMA SEYİR ZEVKİNİ KAÇIRIYOR''
    Puanlama sistemin yağlı güreşlerin seyir zevkini kaçırdığını belirten Çetin; ''Puanlama seyir zevkini kaçırıyor. Pehlivan dediğiniz yıkan adamdır. Yan yattı, çamura battı, puan aldı. Sırtından tutup yere vuracaksın. Bu durum biraz şike kokuyor. Neye göre puanlıyorsun? Edirne'de yağlı güreş okulu bile yok. Çalışacakları hazırlanacakları bir yer yok. Eğer ağalığı kazanırsam başpehlivana araba, arsa ya da tarla hediye edeceğim.”şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.