Hafta sonu Pazartesi Pazar yerinde kurulan ve Bulgarların yoğun ilgi gösterdiği ulus Pazarı ve çevresinde yaşanan trafik sorunu hepinizin malumu.

Ulus Pazarı arkasındaki sedde yolunun da hızlı tren inşaatı nedeniyle kapatılması sonucu bu yoğunluk oldukça arttı.

Bunlara hafta sonu iki köprü arası ve Karaağaç’taki düğünlerin de yoğunluğu eklenince bölgede mevcut olan trafik keşmekeşi içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Kentin yöneticilerinin burada yaşanan ve artık vatandaşın sabrının sınırlarını zorlayan trafik keşmekeşine bir çözüm planları var mıdır gerçekten bilmiyorum.

Bölgedeki trafik yoğunluğu hat safhadayken yol kenarlarına yapılan uygunsuz parklar ise adeta trafiği durma noktasına getiriyor.

Buradaki sorun için çözüm beklenirken, her geçen gün sorun daha da büyüyor.

Cuma Pazarı ve çevresindeki alanda hatalı parkların önlenmesi, tarihi çeşme kalıntılarının olduğu alana kontrollü bir kavşak yapılması ve hatta artan yoğunluk nedeniyle Ulus Pazarı’nın yerinin değiştirilmesi ve otopark sorunu olmayan bir alana taşınması çözümler arasında olabilir.

Tabi, kenti yönetenler ve işin uzmanları daha doğrusunu bilirler.

Umarız bu alandaki sorun bir an önce çözülür ve sürücüler rahat bir nefes alır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.