Yarın sandık başındayız.
Emin olunuz; bunca yılın seçimlerini yaşamış birisi olarak gerçekten büyük bir merak ve heyecan içindeyim.
Önceki yıllarda yaptığımız yerel seçimlerde sadece yerel meseleler konuşulur ve propagandalar da bunun üzerine yapılırdı.
Ancak 2019’un 31 Mart’ında yapılan bu yerel seçimde durum çok farklı gözüküyor.
Yurdumuzun insanı; ‘Cumhur İttifakı’ ile ‘Millet İttifakı’ diye adlandırılan iki ittifak arasında adeta kutuplaştırıldı.
Cumhur İttifakı bu seçimi memleketimiz için bir ‘beka’ meselesi olduğunu vurguladı ve seçmeni bu şekilde kendi ittifakına oy vermeye davet etti.
Bu propaganda döneminde olmayacak derecede din istismarının yapıldığına tanık olduk.
Özellikle Belediye Başkanı Adayları için olur-olmaz şekilde karalayıcı kaset ve benzeri dokümanlar ortaya sürüldü.
Bunun da ötesinde Sn. Cumhurbaşkanımız ve Sn. İçişleri Bakanımız, muhalefete mensup bazı adayların seçilseler de kendilerine görev verilmeyeceğini, açıkladılar.
Her şeye karşılık propaganda döneminde gerçekleştirilen mitingler, büyük bir olgunluk içerisinde ve kazasız-belasız gerçekleştirilmiştir. Meydanların bu hali, beni demokrasimiz adına gerçekten umutlandırmıştır.
2019 31 Mart seçimlerine Cumhur İttifakı, çok büyük bir medya desteği ile girmiştir. Yani iktidarla muhalefet tarafları dengeli olmayan propaganda fırsatları ile bu seçime katılmaktadırlar.
Gerek yazılı medyada, gerekse görsel medyada ve de meydan mitinglerinde söylenecek sözler söylenmiş, söz ve karar ülkemin güzel insanlarına bırakılmıştır.
Ülkemizin bundan sonraki yaşam tarzını ve kalitesini belirleyecek olan bu seçimlerin büyük bir olgunlukla ve Türk insanının asaletine yakışır bir şekilde geçmesini diliyorum. Hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.