KARLUVA, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Geçirdiği rahatsızlık sonucunda hayatını kaybeden Edirne Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Suat Karluva, son yolculuğuna uğurlandı.

KARLUVA, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Geçirdiği rahatsızlık sonucunda hayatını kaybeden Edirne Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Suat Karluva, son yolculuğuna uğurlandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Şubat 2018 Cuma 10:32
KARLUVA, SON  YOLCULUĞUNA  UĞURLANDI

    Edirne Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Suat Karluva için Edirne Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Hüsnü Güler, daire müdürleri, çalışma arkadaşları, eşi Fatmahan Karluva ile çocukları Oğuzhan, Rüya ve Yiğit Asyabahis Karluva, yakınları ve dostları katıldı. 
    Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Belediye önünde düzenlenen cenaze töreninden sonra Karluva, Eski Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
SUAT KARLUVA KİMDİR”
“20.12.1963 Tarihinde Kırklareli/Kofçaz'da doğmuştur. 27.09.1983 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Yüksekokulu'ndan mezun olmuştur. 1987 yılında Kırklareli İli'nin Vize İlçesi'nde Adliye Zabıt Katibi olarak başladığı görevine sırasıyla; Yazı İşleri Müdürlüğü, Tunceli/Ovacık İcra Müdürlüğü, Edirne/Havsa İcra Müdürlüğü, İstanbul/Fatih İcra Müdür Yardımcılığı, Antalya İcra Müdür Yardımcılığı görevlerinde sbulunduktan sonra 06.02.2015 tarihinde Edirne Belediyesi'nde Hukuk İşleri Müdürü olarak göreve başlamıştır. Suat KARLUVA, evli ve 3 çocuk babasıdır”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.