Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Başkanı Orhan Yazgan’ın annesi, CHP Edirne Milletvekili Baran Yazgan’ın babaannesi Fikriye Yazgan 94 yaşanda yaşamını yitirdi.

Fikriye Yazgan, Eski Camide kılınan ikindi namazı sonrası Yenişehir mezarlığında toprağa verildi. Fikriye Yazgan’ın cenaze namazına Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Yön.Kur Başk.Orhan Yazgan, oğlu CHP Edirne Milletvekili Baran Yazgan, aile yakınları,Edirne Milletvekili Ediz Ün,Edirne Belediye Başkanı Av Filiz Gencan Akın,Edirne eski belediye Başkanı Recep Gürkan CHP ve diğer partilerin yöneticileri ,meslek kurum temsilcileri ile sevenleri katıldı.

Fikriya Yazgan’a Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim.

----------------

BAHARIN EN GÜZLE GÜNLERİNİ YAŞIYORUZ

Bahar ayının başladığı Nisan ayına ulaştık. Allah’ın insanlara bahşettiği güzelliklerin sergilendiği, çevrenin çiçeklerle doğanın güzellikleri ile bezendiği günlerdir bu aylar.Kış uykusundan uyanan ağaçlar yeşil yapraklar ve çiçeklerle taçlanır.Park ve bahçelerdeki güzelliklerle bezenen bu aylar insanlara huzur ve mutluluk getiren aylardır.Kış aylarında başka diyarlara giden göçmen kuşları bahar ayı gelmesi ile yeniden yuvalarına döner.Kuşların sesleri bu aylarda adeta bir müzik topluluğunu andırır.Bu güzellikler insanlara huzur ve mutlulukla buluşturur.İnsanların her türlü katliamına,barbarlığına rağmen tabiat ana her baharda insanlara güzelliklerini sunmaya devam eder.

İnsanlarımız bu doğa güzelliklerini yok etme yerine onlara sahip çıkmalı

Hiçbir suni güzellik doğanın bize sunduğu güzelliklerin yerini tutamaz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.