Edirne Belediyesi’nin şehir içinde bozulan asfalt yolları onarması konusunda yaptığımız bir haber sonucu ortaya koyduğumuz önerimiz, Belediye tarafından olumlu karşılandı ve bozulan yolların onarımları artık modern bir sistem ile yapılıyor.

            Geçtiğimiz hafta içimde Gazeteden dönüşüm sırasında 3 -B minibüsüne eski SSK Hastanesi önündeki duraktan biniyorum. Bundan birkaç gün önce durakta yine minibüs beklerken, durağın hemen önündeki yolda, su borusunun patlaması nedeniyle onarım çalışmaları yapılıyordu. O gece yolda ilk dolgu çalışmaları yapılmış ve yol ezilip oturuşmaya bırakılmıştı. Aradan birkaç gün geçtikten sonra bu işlem tamamlanmış, bu kez alana bir asfaltlama ekibi gönderilmişti. Yol onarım ekibi öncelikle getirdikleri bir çelik asfalt kesme makinesi ile bozuk yolun çevresindeki asfalt parçalarını dik dörtgen oluşturarak kesti. Daha sonra ise yol ekipmanlarından bir kepçe ile yolun bozuk alanında kalan toprağın bir bölümünü, dökülecek asfaltın kalınlığında olmak üzere aldı. Daha sonraki yol  yapım aşamasını takip edemedim ve yoluma devam edip evime gittim.

            Ertesi sabah yine Gazetem VATANDAŞ’a sabah servisi 3-B minibüsü ile dönerken, bozuk alandaki yolun onarımı harika olmuştu. Yola muntazam bir şekilde asfalt dökülmüş ve bu güzergah güzel bir görünüm almıştı.

            Sayın Belediye Başkanımız Recep Gürkan’dan şehrimizin diğer bölgelerindeki onarıma muhtaç asfalt yollarda da aynı hassasiyeti göstererek bu onarım sistemini uygulatmasını bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.