Bedestende inci-boncuk dizelerli

Bahçesi çocuk cümbüş evinden

Saz semaisi sızı/yorum

Hepsinden örnek alıp

Bir saklı kenti içimde gizli/yorum

Kralkızı “al “ını “ak”a sözlü/yorum

Duyargalarıma baz istasyonu gizli/yorum

İnternet dalga köpük kırk harami kırk satır

İnce çalgı kaç kat nişanlı/yorum

Gülü/yorum güle/yorum kanı/yorum

Yine de özlüyorum

Yorumdan yarına ne kaldı gizli/yorum

Nerde

Hep teğet geçen bir rüzgardı oyu

Yorum

Vizeli N.T

Kanlı olaylar ne yazık ki sürmekte.

Niceleri Amasra’da meydana gelen patlamada 41 can hayatını kaybetti. Olay kömür ocaklarında oluştu.Ülkemiz tümüyle üzüntü içinde. Kurtulanlar, yaralananlar da var.

Bu tür patlamalar ne yazık ki arada sırada da olsa ne yazık ki,canımızı yakmakta. Hele hayatını yitirenlerin yakınları kim bilir ne acılar içinde…

Ülkemize bir kez daha baş sağlığı diliyor yakınlarına sabır…

Taksim’deki terörist saldırısı ayrıca can yaktı. Patlama sonucu 6 günahsız yurttaşımız canından oldu. Bir çok da yaralımız var. Lânetliyoruz bu tip olayları. Çok uzatman istemiyorum. Yine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Bu arada yeğenimizi yitirdik. Uğur Kamacı’mız canımız ;aramızdan ayrıldı Ve genç yaşında ayrıldı aramızdan. Şaşkına döndük tüm aile olarak. Şoklar içinde kaldık.İstanbul’da oturuyordu. Ama cenazesi Vize’ye getirildi. Orada sonsuza yolladık.

Candan bir yakınımızdı.Ne denli övsem az olur. Mekanı cennet olsun, inşallah. Eşi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Belki zamansız ama yine de ve aklıma gelmişken uyarımı yapmalıyım: Taraftarlar perkının bank ları yenilenmiş… Güzel de olmuş. Ancak bir eksiği var gibi: Çöpleri atacak bir bidon yok. Biriki bankın uygun yerlere konması iyi olur kanısındayım. Böylece parkın güzelliği daha çok belirginleşir diye düşünmek istiyorum.

Kent Ormanı konusuna girmek istemiyorum. Başka yerlerin uygun olacağını düşünüyorum. Hazırı bozmanın yararlı olacağını sanmıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.