149 m² daire satışa çıktı

Tekirdağ Çorlu'da 149 m² daire icra yoluyla satılacak.

149 m² daire satışa çıktı

Tekirdağ Çorlu'da 149 m² daire icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Ağustos 2022 Cuma 16:00
149 m² daire satışa çıktı

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Satışa konu taşınmazın ruhsat tarihi 02.07.1993, Yapı Kullanma İzin Belgesi tarihi 25,07.1994 olup, bağımsız bölüm net yüzölçümü 150,00 m2den azdır. Taşınmaz Merve 3 Apartmanı ismiyle, Şinasi Kurşun Cad. 13. Sokağa cephelidir. Betanarme binanın dış kapısı demir doğramadan imal olup, dış cephesi boyasız, pencere doğramaları pvc doğramadır. Bülent Ecevit Bulvarına, Atatürk Bulvarına yakın, şerih merkezi olarak bilinen Heykel Meydanına 850 mesafede olup, ulaşım, altyapı, elektrik, su ve temizlik hizmetlerinden faydalanan, çevresinde konut ve işyeri yoğunluğunun bulunduğu bir konumda yer almaktadır. Doğalgaz tesisatı tamamlanmış olan binada asansör mevcut değildir. Binada kat hol zeminleri mermerle kaplıdır. Merdiven korkulukları demir profilden imaldir.

Kıymet takdiri istenen bağımsız bölümün dış kapısı çelik, iç kapıları amerikan panel kapıdır. Meskene ait doğalgaz saati bulunmaktadır. Satışa konu taşınmazın bulunduğu zemin kat +4 normal katlı binanın 2. katında yer alan 6 nolu bağımsız bölüm taşınmaz;kat irtifakına esas mimari projesine göre; 2 oda, salon, mutfak, balkon, banyo+wc, ve antre hacimlerinden mevcut olup, yapı kullanma izin belgesine göre brüt 60 m2den oluşmaktadır. Salon, odaların ve antrenin zemin kaplaması laminat parke, mutfağın zemini seramik, duvar ve tavanları boyalıdır. Banyo+wc'nin zemin ve duvar kaplaması seramiktir. Mutfakta, tezgahı granit olan mutfak dolabı banyoda dolaplı lavabo, alafranga tuvalet taşı, duvakabin bulunmaktadır. Tapu kaydının şerhler bölümü kısmında muhtelif tarihlere ait icrai haciz kaydı ve bağımsız bölüme eklenti olarak 4 nolu kömürlük mevcuttur. Ayrıntılı bilgi dosyasında mevcuttur.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.