AKMEŞE İDDİALI DÖNDÜ

AK Parti Edirne İl Başkanlığı’na yeniden atanan İlyas Akmeşe “Bütün konsantrasyonumuzla yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Bütün gücümüzle yerel seçimlere asılacağız ve kazanacağız. Bundan hiç şüphemiz yok.” Dedi.

AKMEŞE İDDİALI DÖNDÜ

AK Parti Edirne İl Başkanlığı’na yeniden atanan İlyas Akmeşe “Bütün konsantrasyonumuzla yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Bütün gücümüzle yerel seçimlere asılacağız ve kazanacağız. Bundan hiç şüphemiz yok.” Dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Temmuz 2018 Salı 08:08
AKMEŞE İDDİALI DÖNDÜ

AK Parti Edirne İl Başkanlığı görevine yeniden atanan İlyas Akmeşe ilk basın toplantısında iddialı açıklamalarda bulundu.  Yerel seçimleri kazanacaklarını söyleyen Akmeşe, “Önümüzde 2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler var. Bütün konsantrasyonumuzla yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Bütün gücümüzle yerel seçimlere asılacağız ve kazanacağız. Bundan hiç şüphemiz yok.” Diye konuştu.

“BELEDİYENİN YAPTIĞI HİZMETLER ORTADA”

Edirne Belediyesi’nin çalışmalarını eleştiren Akmeşe, “Edirne’de yapılanlar ortada. Belediyenin yaptığı hizmetler ortada. Eleştirim dünkü yağmurdan değil. Biz belediyeyi sadece Recep Gürkan belediye başkanı olduğundan beri değil, CHP zihniyetin yönettiğinden beri başarısızlığını söylüyoruz. Edirnelilerde bunu görüyor. Dün metrekareye düşen önemli bir yağmurdu. Ama şunu da sormak isterim ben. ‘Edirne’ye alt yapı için sadece Recep Başkana sormuyorum. Hamdi Bey’e de soruyoruz. Ne yaptılar kardeşim Edirne’ye. Ondan sonra yağmur, afat. Olmaz böyle bir şey. Ben Cengiz Abi dönemini de biliyorum. Toplama kanalları oldu. Ondan sonra Edirne’ye çivi çaktılar mı? Onu soruyorum. Onlar yapma niyetine girip biz destek olmadıysak onu da söylesinler. Edirne Belediyesine AK Parti olarak il başkanı olduğumdan beri benden önceki arkadaşlar da Edirne’nin menfaatine olan ne varsa belediyemize yardımcı olmaya çalıştık. Alt yapı ihalesi oldu. Beni eleştirdiler. İhale aksadı diye. İhale yılbaşında bitti. 7 ay oldu niye bir şey yapmadı Recep Başkan. Bunlar lafla olmuyor.

“EDİRNELİLER BUNU HAK ETMİYOR”

Edirnelilerin daha iyi bir hizmeti hak ettiğini belirten Akmeşe, “Edirnelilerin hizmete ihtiyacı var. Edirneliler bunu hak etmiyor. İyi şeylerini de takdir edeceğiz başkanın ama yapamadıklarını kamuoyuyla paylaşacağız. Edirneliler bu belediyeciliği hak etmiyor. Daha güzelini hak ediyor. Biz Edirne Belediyesini aldığımız zaman biz Edirneliler için daha güzel bir yaşam şartı oluşturacağız. Mart seçimlerinden daha başarılı çıkıp belediyeyi alacağımızdan hiçbir şüphem yok.” Dedi.

Edirneliler kimi isterse belediye başkanı o olacak diyen Akmeşe herkesin tanıdığı bir adayla seçime gireceklerinin sinyallerini de verdi.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.