Flaş Haber
Kapat

ALKIŞLAR GENÇLERE!

Edirne 1. Murat Anadolu Lisesi öğrencileri, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak amacıyla topladıkları kıyafet ve oyuncakları Edirne Kızılay Şubesi’ne teslim etti.

ALKIŞLAR GENÇLERE!

Edirne 1. Murat Anadolu Lisesi öğrencileri, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak amacıyla topladıkları kıyafet ve oyuncakları Edirne Kızılay Şubesi’ne teslim etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Haziran 2019 Pazartesi 07:02
ALKIŞLAR GENÇLERE!

Edirne 1. Murat Anadolu Lisesi öğrencileri anlamlı bir projeye imza attı. Öğrenciler topladıkları kıyafet ve oyuncakları, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere Edirne Kızılay Şubesi’ne teslim etti.

ŞEN: “GÜNÜMÜZÜN EN BÜYÜK PROBLEMİ PAYLAŞMAMAK”

Edirne 1. Murat Anadolu Lisesi -Edebiyat Öğretmeni Adnan Şen, öğrencilere yardımlaşma duygusunu aşılamak amacıyla böyle bir projeye imza attıklarını ifade ederek, “Bu projeyi yapmamızın öncelikli amacı, öğrencilerimize paylaşma ve yardımlaşma duygusunu aşılamak. İnsanlığın genel itibariyle günümüz dünyasında en büyük problemi verememek, sadece her şey benim olsun duygusu. Bununla beraber, paylaşımın sonucunda mutlu olacak çocukları düşündük. Projemizi oluştururken 0-6 yaş grubu çocuklar için oyuncak, kıyafet şeklinde düşündük ve o şekilde toplandı. Çok da güzel oldu. Bu çalışmanın bir hafta ya da bir günle sınırlı kalmasını istemiyoruz. Önümüzdeki yıllarda da daha farklı projelerle 1.Murat Anadolu Lisesi öğrencilerinin neler yapabileceğini biz Edirne'ye hatta tüm Türkiye'ye göstermek istiyoruz. Çünkü bizim öğrencilerimiz kapasitesi olan, istediklerinde birçok şeyi yapabilecek öğrenciler. Bunu da çok değerli bir projeyle gösterdiklerini düşünüyorum.” dedi.      

KARAKÖSE: “BENCİLLİKLERİ KIRMAK İSTİYORUZ”

Edirne 1. Murat Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Zeynep Ceren Karaköse de “Öğretmenimizin önderliğinde böyle anlamlı bir çalışmayı yaptık. Amacımız; insanların biraz da olsa hayatlarına dokunmaktı. Sıcakta kazakla ya da karda çorapla gezen çok insan gördük. Bu benim, arkadaşlarımın ve öğretmenimizin dikkatini çekti. Biz de bir proje başlatmak istedik. 1. Murat adına böyle bir projeye başvurursak hem insanların hayatlarına dokunabiliriz, mutlu edebiliriz hem de paylaşarak vererek kendimizi mutlu edebiliriz diye düşündük. Bencillik yapmak istemiyoruz, bazı insanların aklında olan bu bencillikleri kırmak istiyoruz. Evde dolaplarda durup çürüyeceğine, eskiyeceğine insanların üstünde dursun. Hem onlar mutlu olsun, işlerine yarasın hem de onlar sürekli bizi hatırlasın dedik.” ifadelerini kullandı.

KAVUŞAN: “BU ÇALIŞMAYI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

Edirne 1. Murat Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Efe Kağan Kavuşan ise, “Çalışmamızda ailesi olmayan, sevgiye ihtiyacı olan çocuklara güzel şeyler bırakmak istedik. Onları korumayı seviyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. O durumda bizler de olabilirdik. Elimizden geldiğince bu çalışmayı devam ettirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.