BAŞKAN GENCAN AKIN'A TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

31 Mart Yerel Seçimlerinde Edirne Belediye Başkanlığı görevine seçilen Av. Filiz Gencan Akın tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

BAŞKAN GENCAN AKIN'A TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

31 Mart Yerel Seçimlerinde Edirne Belediye Başkanlığı görevine seçilen Av. Filiz Gencan Akın tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Nisan 2024 Cuma 00:00
BAŞKAN GENCAN AKIN'A TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

KENT KONSEYİ ÜYELERİNDEN ZİYARET

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın'ı ziyaret eden Kent Konseyi üyeleri, Başkan Gencan Akın'a tebriklerini iletirken, ziyaret sonrasında Başkan Gencan Akın, sosyal medya hesabından ziyaret ile ilgili şunları paylaştı: "Kentimizde gerçekleştirdiğiniz kıymetli faaliyetlerle kentimizin sürdürülebilirliğine ve yaşam kalitesine önemli katkılarda bulunan Kent Konseyi üyelerimiz bizleri ziyaret etti. Kentimiz için yaptıkları değerli çalışmalardan kendileri bir kez daha teşekkür ediyor, gerçekleştirecekleri çalışmalarda başarılar diliyorum."

"KENDİLERİNE MİNNETTARIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Disiplin Kurulu Üyeleri'nin ziyareti sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Gencan Akın, "Partimiz için yaptıkları değerli çalışmalardan dolayı kendilerine minnettarız. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

"İYİ Kİ VARSINIZ GENÇLER"

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Berkay Varel ve Yönetimi, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağataycan Tasmalı ve Yönetimi, Merkez İlçe Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya gelen Edirne Belediye Başkanı Gencan Akın, "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Parti’mize gönül veren gençlerimize nazik ziyaretleri ve hediyeleri için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız gençler!" şeklinde konuştu.

"EDİRNE VE BÖLGE ÇİFTÇİLERİMİZİN KALKINMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin yaptığı tebrik ziyaretinin ardından, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkemizdeki ayçiçeği üretiminde önemli bir role sahip olan çiftçilerimize, şehrimize ve ülke ekonomimize büyük katkılar sağlayan Trakya Birlik Yönetimi bizleri ziyaret etti. 1966'dan bu yana faaliyet göstererek önemli başarılara imza atan kurumumuzun Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç ve Yönetim Kurulu Üyelerine değerli ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Birlik ve beraberlik içerisinde; Edirne ve bölge çiftçilerimizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız!" dedi.

"ÖNÜMÜZDEKİ MÜSABAKALARDA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Edirne'nin ilk kadın futbol takımı Karaağaç Arda Spor Yönetim Kurulu Başkanı Birol Salçın ve yönetimi Başkan Gencan Akın'ı ziyaret etti.

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Karaağaç Arda Spor'umuzun başarılı çalışmalarını yakından takip ediyor, takımımıza olan desteğimizi sürdürüyoruz.Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, yönetim kurulumuza ve futbol takımımıza önümüzdeki müsabakalarda başarılar diliyorum." dedi.

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.