BAYRAKLI KURYE MİLLİ COŞKUYU TAŞIYOR

Türk bayrakları ve Atatürk bayrağıyla süslediği motosikletiyle dikkat çeken kurye Tolgahan Tombak, milli bayramlarda hem çocuklara hem de trafikteki vatandaşlara coşku yaşatıyor.

BAYRAKLI KURYE MİLLİ COŞKUYU TAŞIYOR

Türk bayrakları ve Atatürk bayrağıyla süslediği motosikletiyle dikkat çeken kurye Tolgahan Tombak, milli bayramlarda hem çocuklara hem de trafikteki vatandaşlara coşku yaşatıyor.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
03 Eylül 2025 Çarşamba 00:00
BAYRAKLI KURYE MİLLİ COŞKUYU TAŞIYOR

Türk bayrakları ve Atatürk bayrağıyla süslediği motosikletiyle trafikte dikkat çeken kurye Tolgahan Tombak, milli günlerde yaptığı uygulamayla farkındalık oluşturuyor.

Tombak, “Her 23 Nisan, 30 Ağustos ve diğer milli bayramlarda üç gün öncesinden üç gün sonrasına kadar bayrakları asıyorum. Hem hatırlatma amacıyla hem de daha coşkuyla kutlamak için yapıyorum. Özellikle çocukların ilgisini çekiyor, benden bayrak istiyorlar. Trafikte de sürekli güler yüzlü geri dönüş alıyorum, bu da beni çok mutlu ediyor.” dedi.

Zafer Partisi Merkez İlçe Yönetiminde de görev aldığını ifade eden Tombak, “Partimiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın yabancı uyruklu vatandaşlarla ilgili görüşlerinin arkasındayız. Bayraklarla doğrudan bu konuda bir geri dönüş almadık ama ileride bu farkındalığı da artıracağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Mert Hamarat

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.