CHP HEYETİNDEN BELEDİYEYE ZİYARET

Saha çalışmalarına Edirne'den başlayan CHP Heyeti, Edirne Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ile bir araya geldi.

CHP HEYETİNDEN BELEDİYEYE ZİYARET

Saha çalışmalarına Edirne'den başlayan CHP Heyeti, Edirne Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ile bir araya geldi.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
05 Ağustos 2025 Salı 00:00
CHP HEYETİNDEN BELEDİYEYE ZİYARET

CHP, 19 Mart’ta yaşanan ve kamuoyunda “milletin iradesine müdahale” olarak değerlendirilen gelişmelere karşı tepkisini sahaya taşıdı. Bu kapsamda CHP heyeti, Edirne Belediyesi’ne destek ziyaretinde bulundu.
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın öncülüğündeki heyette, Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden ve il örgütü yöneticileri yer aldı.
Ziyarette ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, “Milletin iradesini hedef alan 19 Mart sürecine karşı, Edirne’den güçlü bir demokratik duruş sergiliyoruz. Sandıktan çıkan iradeye saygı gösterilmesini istiyoruz. Demokrasiye, halkın seçme hakkına ve yerel yönetime müdahaleyi kabul etmiyoruz” dedi.
Ziyaretin, CHP’nin demokrasiye ve halk iradesine sahip çıkma mücadelesinin bir parçası olduğunun altı çizildi.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.