DİKKAT! 3 GÜN PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ YAŞANACAK

02-03-04 Mart günlerinde kentin birçok yerinde planlı elektrik kesintileri yaşanacak.

DİKKAT! 3 GÜN PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ YAŞANACAK

02-03-04 Mart günlerinde kentin birçok yerinde planlı elektrik kesintileri yaşanacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Mart 2024 Cuma 00:00
DİKKAT! 3 GÜN PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ YAŞANACAK

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada; Elektrik Dağıtım Merkezi çalışması  nedeniyle, 02 Mart Cumartesi günü, 09:00 ile 17:00 saatleri arasında,  Edirne Şehir Fatih Mahallesi Sağlık Yolunda kalan; Gençlik Spor Müdürlüğü KYK Selimiye Öğrenci Yurdu Tesisleri ile Edirne Şehir Kocasinan Mahallesi Bölgesinde Kalan; Trakya Üniversitesi Tıp Fakülte Hastanesi, Trakya Üniversitesi Eğitim Tesislerinin 8 saat boyunca enerjisiz kalacağı bildirildi.

Aynı günün gecesinde ise,  Trafo bakım onarım ve Genel Aydınlatma çalışması nedeniyle, 02:00 ile 04:00 saatleri arasında; İstasyon Mahallesinin, Eski Süpürge Borsası mevkiinden Toprak Mahsulleri Ofisi Arasında Kalan yerleşim alanı ve tesislerin tamamı,  DDY Gar Müdürlüğü Tesisleri ve Lojmanları ile Edirne Belediyesi TM-2 aktarma tesisleri 2 saat boyunca enerjisiz kalacak.

03 Mart 2024 Pazar gecesi, Trafobakım onarım çalışması nedeniyle, 03:00 ile 05:00 saatleri arasında,  Karaağaç Mahallesinin, Hacı Adilbey Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Suadiye Caddesi, Emirli Sokak, Sakız Sokak, Mehmet Çavuş Sokak, Suadiye 1.Çıkmazı, Derin Yol Sokak, Gülbahçe Sokağın ve aynı nedenle 04 Mart 2024 Pazartesi gecesi, 03:00 ile 05:00 saatleri arasında, Karaaağaç Mahallesinin Ferahiye Caddesi,İstasyon Caddesi, ArifiyeCaddesi,Felahiye Caddesi, Bahriye Caddesi, Sefa Sokak, Sakız Sokak, Mehmet Çavuş Sokak, Ahmet Avcı sokak 2 saat boyunca enerjisiz kalacak.

Gözde Kabasakal

Son Güncelleme: 01.03.2024 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.