EFOD SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği(EFOD) , Selçuk Balaban Makro Fotoğraf Atölyesi tarafından hazırlanan “Gözümüzden Kaçanlar”  makro fotoğraf sergisi açıldı.

EFOD SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği(EFOD) , Selçuk Balaban Makro Fotoğraf Atölyesi tarafından hazırlanan “Gözümüzden Kaçanlar”  makro fotoğraf sergisi açıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Şubat 2019 Pazartesi 08:08
EFOD SANATSEVERLERLE BULUŞTU

12 Şubat’ta Edirne Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen töreneEFOD üyesi olan  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın yanı sıra büyük bir sanatsever topluluğu katıldı.

Selçuk Balaban liderliğinde;  fotoğraf sanatçıları Deniz Özden, Esma Mıhlayanlar, Gökhan Sarı, Havva Tutak, Özlem Demir, Selva Atalan ve Volkan Aydın’ın fotoğraflarının yer aldığı sergide bir yıllık bir çalışmanın ürünü olan 56 fotoğraf sergilendi.

Dernek başkanı Serdar İyiiz yaptığı konuşmasında ,  Türkiye’demakro fotoğraf ile yakın plan fotoğrafın birbirine karıştırıldığını, birçok fotoğrafçının bile bunun ayırdına varamadığını belirtirken, Selçuk Balaban önderliğinde açtıkları “Gözümüzden Kaçanlar” sergisiyle de bu farkın gözler önüne serildiğini vurguladı.

Serdar İyiiz konuşmasının devamında  EFOD’un ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza attığını, çok meşakketli bir iş olmasına rağmen derneğin her ay bir sergi açma potansiyeline ulaştığını ve Türkiye’nin önde gelen bir iki derneğinin arasında yer aldıklarını vurguladı.

Atölye sorumlusu Selçuk Balaban, çalışmaları süresince ağırlıklı olarak kelebekleri konu aldıklarını belirtti. Çekimleri çoğunlukla Küküler Göleti ve Kırıklareli Dereköy’de yaptıklarını anlatan BALABAN ,gün doğarken  araziye çıktıklarını söyledi.Çok disiplinli ,yorucu  fakat bir o kadar keyifli geçen bir çalışmaya imza attıklarını vurguladı.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.