Festival sona erdi

Keşan Belediyesi ve Keşan DOÇEK işbirliğinde 7-8-9 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen 7. Keşan DOÇEK Dağ Bisikleti Festivali Pazar günü bisikletçilerin Yayla Sahilinden Mehmet Gemici Cennet Park’a geri dönüşleri ile sona erdi.

Festival sona erdi

Keşan Belediyesi ve Keşan DOÇEK işbirliğinde 7-8-9 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen 7. Keşan DOÇEK Dağ Bisikleti Festivali Pazar günü bisikletçilerin Yayla Sahilinden Mehmet Gemici Cennet Park’a geri dönüşleri ile sona erdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Eylül 2018 Çarşamba 08:38
Festival sona erdi

Yurtiçi ve yurtdışından festivale katılan 350 kişi üç gün süren etkinlik boyunca İzzetiye, Mercan, Dişbudak, Yeşilköy, Beyköy, Suluca, Koruklu, Danişment, Erikli, Mecidiye bölgelerindeki arazi parkurlarında pedal çevirdi ve Yayla Sahilindeki Altunhan Beach’te çadırlarıyla kamp yaptılar.

Sıcak bir havada gerçekleştirilen etkinlik boyunca bisikletçiler bölge halkının konukseverliği, coğrafyamız ve özel olarak hazırlanmış “Zagor-Malkoçoğlu-Battal Gazi ve Dönence” adı verilen parkurların güzelliklerinden etkilendiklerini, festival için çok büyük bir emek harcandığını, festivalin ülkedeki en prestijli ve organize festivaller arasında olduğunu, buradan olumlu düşünceler ile ayrıldıklarını ve önümüzdeki yılı şimdiden iple çektiklerini belirttiler.

Keşan DOÇEK Başkanı Hakan Eşme artık geleneksel hale gelen bisiklet etkinliği ile bölgemizin turizm potansiyeline doğa sporlarını da eklediklerini; dernek olarak hem ulusal hem de uluslar arası boyutlarda etkinlik düzenleyecek bir deneyim ile önümüzdeki yıl çok daha kapsamlı çalışmalar içinde bulunacaklarını, söyledi ve etkinliğin gerçekleştirilmesinde destek olan Keşan Belediyesine, Belediye Başkanımız Op.Dr. Mehmet Özcan'a, Belediyemizin ilgili kurumlarına, kaymakamımız Nuri Özder nezdinde Keşan Kaymakamlığına; İlçe Emniyet Müdürlüğü ve yine bizlerle birlikte pedal çeviren Emniyet Müdürümüz Mehmet Tekin'e, İlçe Jandarma Komutanlığına, bizleri uğurlamaya gelen Edirne milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu'na, ana destekçimiz ve festivalde bizlerle birlikte pedallayan Jüpiter Barkod ve Kırtasiye AŞ.'ne ve çalışanlarından Oluşan Jüpiter Bisiklet Takımına, Desteklerini Her Daim Hissettiğimiz İsmail Şapçı nezdinde Keşan Ticaret ve Sanayi Odasına, Necmi Kaymaz nezdinde Keşan Ticaret Borsasına; Mercan Muhtarlığı ve muhtarımız Mesut Özkan'a, Suluca Muhtarlığı ve muhtarımız Hüseyin Gülakar'a, Mecidiye Muhtarlığı ve muhtarımız Mesrur Sözbir'e, teknik desteği ile bizleri yolda bırakmayan Sural Bisiklet personeli İslam Gölge ve sahibi Gürcan Sural'a, formalarımızın kısa sürede elimize geçmesini sağlayan Gelişim Tekstil-Formaiste firmasına, sorunsuz bir şekilde bizleri ağırlayıp her türlü kolaylığı gösteren Altunhan Beach ve Mustafa Altunhan'a, önemli bir iş düşmediği için çok sevindiğimiz belediyemiz ATT personeli sayın Mehmet Çevik'e, kişisel katkılarını esirgemeyen sayın Ender Mağden, Mesut Ergen ve Özlem Baş'a, Egemen Çay Evi sahibi Mehmet Geçdoğan'a bizlere vermiş oldukları destek ve güven için Keşan DOÇEK adına içtenlikle teşekkür ediyoruz, dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.