Gegeoğlu’nun Milletvekili Adaylığına Tam Destek

CHP Edirne İl Teşkilatı, Çiğdem Gegeoğlu’nun Edirne milletvekili aday adaylığını açıkladığı toplantıda bir araya geldi. Gegeoğlu “Bu çarpık düzene bir dur demek, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu bir Türkiye’de sizlerle birlikte daha aydınlık, daha özgür ve daha bağımsız bir Türkiye Cumhuriyetinde birlikte yaşamak adına bende varım.” Dedi.

Gegeoğlu’nun Milletvekili Adaylığına Tam Destek

CHP Edirne İl Teşkilatı, Çiğdem Gegeoğlu’nun Edirne milletvekili aday adaylığını açıkladığı toplantıda bir araya geldi. Gegeoğlu “Bu çarpık düzene bir dur demek, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu bir Türkiye’de sizlerle birlikte daha aydınlık, daha özgür ve daha bağımsız bir Türkiye Cumhuriyetinde birlikte yaşamak adına bende varım.” Dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Mayıs 2018 Salı 08:58
Gegeoğlu’nun Milletvekili Adaylığına Tam Destek

Edirne Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Çiğdem Gegeoğlu, 27’inci dönem CHP Edirne milletvekilliği aday adaylığını düzenlenen toplantıda açıkladı. Gegeoğlu aday adaylığını açıklarken CHP’lilerin tam desteğini aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı  genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Edirne’ye çok selamları olduğunu belirterek " 6 Ocak'ta sizlere söz verdik partimizi iktidar yapacağız diye. Devlet Bahçeli'nin çıkışıyla fırtınalı günler yaşıyoruz.Bu günlerde gemimizi kaptansız bırakmak olmaz, görevimizin başındayız. Seçimler için çalışıyoruz. İnşallah partimiz iktidar olacak. Bunun için elimizden geldiği kadar çalışacağız." Dedi.

Edirne milletvekilliğini büyük bir coşkuyla açıklayan Çiğdem Gegeoğlu, bir kadın kolları başkanlığına aday olduğumda şu suyu içememiştim birde bu gün aynı heyecandayım, aynı sevinçteyim diyerek heyecanını dile getirirken “Ömrümün yettiği sürece CHP ailesinin neferi olmaktan, sizlerle birlikte çağdaş, demokratik, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bir Türkiye için çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimin sözünü bir kez daha vermek istiyorum. Hepimizin bildiği gibi ülkemiz yıllardır birbirinden kirli oyunlarla bile-isteye karanlığa sürükleniyor. Ekranlardan izlediklerimiz, basına yansıttıkları, mitinglerde söyledikleri ile bizim yaşadıklarımız bambaşka. Ülke yangın yeri.” Dedi.

KADIN CİNAYETLERİ SON ON YILDA YÜZDE 1400 ARTMIŞ

Toplum birbirine olan güveni, adalete olan inancı, belki de Cumhuriyet tarihinin en kötü dönemini yaşamakta diyen Gegeoğlu  “Basın özgürlüğünde dünyada kara listedeyiz. Kadın erkek eşitliğinde dünya sonuncusuyuz. Kadın cinayetleri son on yılda yüzde 1400 artmış. Yarın 1 Mayıs ama işçilerimizin bayramını kutlayamıyorum çünkü iş kazalarında Avrupa’da birinci sıradayız. Tarımda ihracatı geçtik saman ithal eden bir ülke haline geldik. Geçmediğimiz köprülere bile para öder hale geldik. Dünyada en pahalı yakıtı kullanıyoruz. Eğitim sistemi ise son 15 yılda 14 kez değişti. Bir gecede iptal edilen TEOG, bir gecede tarihi değiştirilen üniversite sınavı milyonlarca gencimizi mağdur etmiştir. Bizler şehit haberlerinin sonlanmasını beklerken her gün bir şehit haberiyle uyanıyoruz. Hatta bu gün bile Edirne’mizin bir şehidi var.” Dedi.

BU OYUNU BOZMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR.

Ancak bizler Mustafa Kemal’in kurduğu Cumhuriyetin çocuklarıyız ve bu oyunu bozmak boynumuzun borcudur diye konuşmasına devam eden Gegeoğlu “İnsanın insana adeta kulluğun dayatıldığı bu düzen artık bozulmalıdır. Hatta bunun için çok geç bile kalınmıştır. İşte bu düşüncelerle Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu laik demokratik Türkiye Cumhuriyetinde yetişmiş ve bir kız çocuğu yetiştirmeye çalışan bir anne olarak kendi çocuğum için ne istiyorsam Edirne’min ve ülkemin çocukları içinde aynısını istiyorum. Bu çarpık düzene bir dur demek, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu bir Türkiye’de sizlerle birlikte daha aydınlık, daha özgür ve daha bağımsız bir Türkiye Cumhuriyetinde birlikte yaşamak adına bende varım. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisinden 27’inci dönem milletvekili aday adaylığımı açıklamaktan şeref matadorbet giriş duyarım.” Dedi.

Toplantıya, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile ilçe belediye başkanları ve parti ilçe başkanları da katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.