GENÇ MUCİTLERDEN SERGİ

Keşan'da öğrencilerin yapmış olduğu bilimsel projeler TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda sergilenerek, tanıtıldı.

GENÇ MUCİTLERDEN SERGİ

Keşan'da öğrencilerin yapmış olduğu bilimsel projeler TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda sergilenerek, tanıtıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Mayıs 2024 Salı 00:00
GENÇ MUCİTLERDEN SERGİ

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Cumhuriyet Ortaokulu tarafından düzenlenen ve öğrencilerin bilimsel projelerinin Bilim Fuarı'nda tanıtılmasının heyecanını yaşadıklarını, öğrencilerin bu tür etkinliklerini destekleyeceklerini söyledi.

Başkan Özcan, büyük gurur duyduklarını ifade ederken, konuYla ilgili şöyle konuştu:

"Öğrencilerin bilimsel projelerini sergilediği TUBİTAK Bilim Fuarı'na katılmanın heyecanını yaşadık. Genç bilim insanlarının yaratıcı ve yenilikçi fikirlerini hayata geçirmeleri için önemli bir adım olan fuarda yanlarında bulunarak destek olduk. Cumhuriyet Ortaokulu'nu bu başarılı organizasyon için tebrik ederiz. Öğrencilerimizi bilimsel çalışmalara yönlendiren ve onların gelişimine katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca, projeleriyle fuara katılan tüm öğrencilerimizi de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.Bilime ve eğitime olan katkılarından dolayı emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederiz"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.