İBA, SÜLOĞLU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, geçtiğimiz günlerde Uzunköprü’ye yaptığı ziyaretin ardından yapılan projeleri yerinde incelemek için bu kez de Süloğlu’na gitti.

İBA, SÜLOĞLU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, geçtiğimiz günlerde Uzunköprü’ye yaptığı ziyaretin ardından yapılan projeleri yerinde incelemek için bu kez de Süloğlu’na gitti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Haziran 2021 Perşembe 06:37
İBA, SÜLOĞLU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, çalışmalarını sahada sürdürmeye devam ediyor. Başkan İba ve beraberindeki heyet Uzunköprü’nün ardından, Süloğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan İba ve beraberindeki heyet, Süloğlu AK Parti İlçe teşkilatı üyeleri tarafından karşılandı. Ardından İba, İlçe Başkanı Veli Çolak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Süloğlu’nun sorunlarının çözümü için yeni projeler hakkında görüştüklerini belirten İba, “Hemşehrilerimizin sıkıntılarına çözüm bulacak, gün gün daha da güzel bir Edirne'ye doğru yol alacağız inşallah. Yolumuz uzun, işimiz çok, gönlümüz ferah!” dedi.

“TÜRK MİLLETİ İÇİN CUMHUR İTTİFAKI OLARAK TEK YÜREK OLACAĞIZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki partililerin ikinci durağı Cumhur ittifakı ortakları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe teşkilatı oldu. İba ve beraberindekiler burada MHP İlçe Başkanı Aydemir Arslan ve yönetimiyle görüştü. İlçe teşkilatı ile Süloğlu için daha çok çalışacaklarını aktaran İba, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ortak amaçlar için atan yüreklerin güçleneceğine değinen Başkan İba, Türk Milleti için Cumhur İttifakı olarak tek yürek olacaklarını belirtti.

Süloğlu’nun çıkarları ve gelişmesi noktasında çalışmaları hep birlikte sürdüreceklerine değinen İba, ortak paydalarının Edirne ve Süloğlu olduğunu söyleyerek, Cumhur İttifakı ruhu için çalışmalarına özveriyle devam edeceklerini aktardı.

BAŞKAN İBA’DAN JANDARMA’YA 182. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ

Başkan İba, ardından İlçe Jandarma Karakol Komutanı Başcavuş Mustafa Keçeci’ye 182. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ziyaret gerçekleştirdi.  İba, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, Edirne’deki huzur ve güven ortamının sağlanması için gösterdikleri gayretlerden dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Gece-gündüz, sıcak-soğuk, fark etmeksizin fedakârca görev yapan Jandarmanın emeğinin çok büyük olduğunu ifade eden İba, “Cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için tebrik ediyor ve jandarma teşkilatımızın 182. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Tarım Kredi Kooperatifi, Yağlı Tohumlar Kooperatifi ve Pancar Şirketi Kooperatifi’ne de ziyarette bulunan İba, üreticilere bereketli bir yıl dileyerek bu yıl ki rekoltelerin yüksek olması temennisinde bulundu.

“SALGIN SÜRECİNDE FEDAKÂRCA ÇALIŞAN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETİMİZ SONSUZ”

Başkan İba, Edirne Süloğlu İlçe Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek, kısa bir süre sohbet etti. Hastane Müdürü Elif İyiliksever ile bir araya gelen İba, çalışmalar ve aşılama hakkında bilgi aldı.

Koronavirüs salgını sürecinde sağlık çalışanlarının öneminin daha fazla anlaşıldığını söyleyen İba, bu süreçte fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkürlerini sundu. Ardından Esnaf Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne geçen İba, esnaflar için yeni yürütülecek projeler hakkında bilgi aldı.

“ÇİFTÇİLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Temaslarına Ziraat Odası Başkanlığında devam eden İba, oda başkanından faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ziraat Odalarının çiftçilere her türlü desteği sağlayan önemli bir kuruluş olduğunu ifade eden İba, “Çiftçilerimiz bizim için çok önemli. Onlara her türlü desteği sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

İba, son olarak ilçe esnaflarıyla bir araya geldi. Süloğlu’nda esnaflarla kısa bir süre sohbet eden İba, sorunları ve talepleri dinleyerek not aldı.

Esnafa hayırlı işler dileyip, samimi bir ortamda sohbet eden İba, “Esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.