Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ve Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürü Erdoğan Gobel, Vali Yunus Sezer’i makamında ziyaret ederek bir süre görüşme yaptı.
Vali Sezer, ziyarette kentte yangınlara karşı özverili çalışmaları dolayısıyla Edirne İtfaiye Müdürlüğü’ne yangınlarda kullanılmak üzere termal görüş özelliği olan drone bağışında bulundu.
Vali Sezer, Edirne İtfaiye Müdürlüğü personeline gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, yangınlarla mücadelede teknolojik imkanların etkin bir şekilde kullanılmasının önemine vurgu yaptı.
Edirne İtfaiye Müdürü Gobel ve Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, Vali Sezer’in desteğinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, drone’un yangın söndürme ve yangın söndürme operasyonlarında ekiplere büyük katkı sağlayacağını ifade ettiler.
Mert Hamarat