KARLATLI YENİ BAŞKAN

Edirne Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği’nin Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Seçime tek aday olarak katılan Mehmet Karlattı, derneğin yeni başkanı oldu.

KARLATLI YENİ BAŞKAN

Edirne Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği’nin Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Seçime tek aday olarak katılan Mehmet Karlattı, derneğin yeni başkanı oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Mayıs 2024 Cuma 00:00
KARLATLI YENİ BAŞKAN

Atatürk Kültür Merkezinde yapılan genel kurulda, derneğin önceki başkanı ve Şükrüpaşa Mahallesi eski muhtarı İrfan Tasmalı aday olmadı. Yüzüncü Yıl Mahallesi Muhtarı Mehmet Karlatlı’nın hazırladığı liste seçimi kazanmış oldu.

KARLATTI "SİZLERİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM"

Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Karlatlı, daha önce görev yapan başkan ve yönetimine teşekkür ederken, muhtarları en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek şöyle dedi:

 "Koltuğu devraldık. Öncelikle, bu derneği önceden bu seviyelere taşıyan abilerimize ve muhtarlarımıza çok teşekkür ederiz. İrfan Başkanımız, sağ olsun, çok değerli işler başardı. Biz de burada, İrfan Abi'den aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, köy-mahalle ayrımı yapmadan, merkez-köy ayrımı yapmadan dernekleri tek çatı altında toplamayı ve muhtarlık algısını yükseltmeyi hedefliyoruz. Edirnemizde muhtarlık yapmak, iyi işlerde bulunmak ve belediye meclislerinde yer almak istiyoruz. Ayrıca, Edirne'deki federasyona katılmak istiyoruz. Federasyon seçimlerinde yirmi üst sıramız var ve federasyonları desteklemek istiyoruz. Muhtarlığı en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcayacağız".

BAŞKAN GENCAN AKIN "ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZDAN GURUR DUYUYORUM"

Seçimlere katılan Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın, muhtarların arasında bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Muhtarların özverili çalışmalarından dolayı gurur duyduğunu kaydeden Başkan Gencan Akın, şöyle devam etti:

 "Değerli muhtarlarımız,Öncelikle aranızda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Başkanıma güzel konuşması ve destekleri için teşekkür ediyorum. Zorlu bir seçimi geride bıraktık. Şehrimize ve köylerimize hizmet etmiş tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın, meşhur yerlerde ve gelişmiş bölgelerdeki emeklerine değer veriyorum. Yeni seçilen muhtarlarımıza da başarılar diliyorum.Seçildiğimiz günden beri siz, muhtarlarımız, vatandaşlarımıza en yakın yöneticilerimizsiniz. Seçim zamanında olduğu gibi bundan sonra da iş birliği içinde olacağız. Sizler, demokrasinin temel taşlarısınız ve şehrimizin gelişiminde önemli bir rol oynuyorsunuz. İletişim kanallarımızın her zaman açık olacağını belirtmek isterim.Seçimler bittikten sonra siyaset geride kaldı. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Hizmet etmek ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için bir araya gelmeliyiz. Yeni seçilen muhtarlarımızın özverili çalışmalarından gurur duyuyorum. Bizler, vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri çözümlemek için birlikte çalışacağız.Edirne'nin ilk kadın belediye başkanı olarak sizlerle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek isterim. Genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyor, seçilecek arkadaşlara başarılar ve başkanımıza da teşekkürlerimi iletiyorum.Bu dönemde karşılaşacağımız zorluklara rağmen asla pes etmeyeceğiz. Vatandaşlarımıza en etkili, en hızlı ve en doğru çözümü bulmak için mücadele edeceğiz".

Bu arada, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni yönetiminde şu isimler yer aldı:

Yönetim Kurulu; Nesrin Günay, Necmettin Ersaçmış, Saim Kulaklı, Tevabil Çevik, Sabri Bircan, Aytaç Bulut, Mehmet Üstün, Ersan Bubektaş. Denetim Kurulu: Emin Özbostan, Seyit Devecioğlu ve Şani Geleç.

Bülent Sarıçiçek

Son Güncelleme: 17.05.2024 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.