KAZANMAK İÇİN TER DÖKTÜLER

Edirne'de düzenlenen İlkokullararası Güreş yarışmaları sona erdi. Mimar Sinan Spor Salonu'ndaki yarışmalar 4 gün sürdü. Müsabakalara bir çok ilden 600 güreşçinin katıldığını belirtildi.

KAZANMAK İÇİN TER DÖKTÜLER

Edirne'de düzenlenen İlkokullararası Güreş yarışmaları sona erdi. Mimar Sinan Spor Salonu'ndaki yarışmalar 4 gün sürdü. Müsabakalara bir çok ilden 600 güreşçinin katıldığını belirtildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Nisan 2024 Salı 00:00
KAZANMAK İÇİN TER DÖKTÜLER

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün işbirliği ile düzenlenen serbest stil ve grokromen dallarındaki Türkiye güreş şampiyonasında minikler kazanmak için canla başla mücadele etti.

Edirne'de ki okullar daha önce yapılan grup yarışmalarında ilk 5'e giremedikleri için Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde edemediler. Şampiyonayla ilgili açıklamalarda bulunan Güreş Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Şamil Doğu Delen şunları söyledi:

 "26 - 30 Nisan tarihleri arasında, Edirne’de küçükler okullar arası Türkiye Şampiyonası gerçekleşti. 69 ilden yaklaşık 600 sporcu katıldı ve mücadeleler dört gün boyunca devam etti. Türkiye Güreş Federasyonu, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bu şampiyonayı düzenledik. Edirne’yi temsil etmek için büyük çaba sarf ettik ve Spor İl Müdürlüğü liderliğinde katılımcıların yüzde 90’ına ücretsiz konaklama sağladık. Bu, uzun süreçteki çalışmalarımızı konuklarımıza göstermek için yapılan bir misafirperverlik örneğidir. Konuklar, Edirne’nin tarihi ve doğal güzelliklerinden keyif almakta ve ev sahipliğimizden memnun kalmaktadırlar. Hazırlıklarımız, genç sporcuların müsabakalara daha iyi hazırlanmalarını sağlamak amacıyla yapıldı. Konaklama konusunda zorlanan misafirlerimize destek verdik ve otel masrafları yerine yemek için para sunma fırsatı sağladık. Ayrıca, antrenmanlarını sürdürebilmeleri için spor salonlarımızı açtık ve ulaşım konusunda yardımcı olduk. Bu ek hizmetler, diğer illerde nadiren görülen bir yaklaşımdır. Katkıları için herkese teşekkür ederim"

Mert Hamarat

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.