KOZAN EDİRNE HALKINI MHP ÇATISI ALTINDA BİRLEŞMEYE DAVET ETTİ “BÜTÜN EDİRNELİLERİN OYUNA TALİBİZ”

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi gazetemizi ziyaret eden MHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Kozan, Edirne halkını MHP çatısı altında birleşmeye davet ederek bütün Edirnelilerin oyuna talip olduğunu belirtti.

KOZAN EDİRNE HALKINI MHP ÇATISI ALTINDA BİRLEŞMEYE DAVET ETTİ “BÜTÜN EDİRNELİLERİN OYUNA TALİBİZ”

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi gazetemizi ziyaret eden MHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Kozan, Edirne halkını MHP çatısı altında birleşmeye davet ederek bütün Edirnelilerin oyuna talip olduğunu belirtti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Ocak 2019 Perşembe 08:45
KOZAN EDİRNE HALKINI MHP ÇATISI ALTINDA BİRLEŞMEYE DAVET ETTİ    “BÜTÜN EDİRNELİLERİN OYUNA TALİBİZ”

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren MHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Kozan, gazetemizi ziyaret etti. Ziyaret esnasında önemli açıklamalarda bulunan Kozan, sadece MHP’lilerin değil bütün Edirne halkının oyuna talip olduğunu aktardı.

Yerel seçimlerin bir hizmet yarışı olduğunu belirten Kozan, “Bizler bir yarışa girdik. Bu bir kavga değil, bir hizmet yarışıdır. İnşallah bu güzel Edirne’ye, hizmet edebiliriz. Muhakkak bir insan bir yere talip olduğu zaman, orada yapacakları olmalı. Bizim de bu anlamda projelerimiz var.” Dedi.

“BU DEVİRDE SULAR AKMIYOR”

Edirne hakkında projelerini anlatan ve Edirne’nin hizmet anlayışında çok geride kaldığını vurgulayan Kozan, “Projeleri anlatırken alt yapı diyoruz, bu söylenecek bir şey değil diyorlar ama Edirne’nin en büyük sorunu alt yapıdır. En önemlisi de şehirleşiyoruz diye düşünüyorum. Derelerin içini bile betonlaştırdık. Yağan yağmur nereye gidecek? Sonuç ortada. Edirne gibi bir yerde arsa üretmek zor değil. Benim torunumun koşacağı, zıplayacağı bir yer olmalıdır. Çoğu insan sular akmıyor diye şikayet ediyor. Bu devirde sular akmıyor. Köyleri gezin, susuz köy bile yok ama susuz Edirne var. Önce Edirne’nin temel ihtiyaçları karşılanmalı.” Dedi.

“KÜLTÜR SARAYI LAZIM EDİRNE’YE”

Edirne’nin güzel bir kültür merkezine ihtiyacı olduğunu aktaran Kozan, “Diğer hazırladığımız projelerimizi kenara bırakmış değiliz. Bunları altı madde altında topladık. Mesela güzel bir kültür merkezi. Edirne’miz bu konuda çok sıkıntılı. Kültür anlamında halk eğitimden başka bu işe bakan yok. Güzel bir kültür sarayı lazım Edirne’ye. İstanbul’u sebze meyve anlamında besleyen bir Karaağaç oluşturacağız. Belediye’nin teşviği ile orada iş imkanı oluşturmak istiyoruz. Projelerimizi altı başlık üzerinde topladık. Bunların sayısı 40’ın üzerinde. İnşallah projelerimizi gerçekleştirme şansımız olur. Biz başaracağımıza inanıyoruz.” Dedi.

“HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ”

Hiçbir zaman sen bu partidensin, şu partidensin diyerek beni dışlayan olmadı. Zaten fanatizm beynin zayıfladığı andır. Ben hiçbir zaman fikrimden vazgeçmedim. Dünde ülkücüydüm bu günde ülkücüyüm. Biz herkesin oyuna talibiz ve herkesin belediye başkanı olacağız. Bütün Edirne’nin oyuna, her kademedeki insanın oyuna talibiz. Çünkü bütün insanlar bizim kardeşimiz.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.