LALAPAŞA, DEĞİŞİMDEN YANA

Lalapaşa  CHP İlçe Başkanı Ahmet Taşdelen partisinin çalışmaların değerlendirdi.Genel seçimlerde beklenen sonucu alamadığını belirten Taşdelen, mahalli seçimlerde daha başarılı olacaklarını söyledi.

LALAPAŞA, DEĞİŞİMDEN YANA

Lalapaşa  CHP İlçe Başkanı Ahmet Taşdelen partisinin çalışmaların değerlendirdi.Genel seçimlerde beklenen sonucu alamadığını belirten Taşdelen, mahalli seçimlerde daha başarılı olacaklarını söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Ağustos 2018 Pazartesi 08:45
LALAPAŞA, DEĞİŞİMDEN YANA

Lalapaşa ilçesi CHP İlçe Başkanı Ahmet Taşdelen  bu seçimlerde  partilerinin başarısından çok umutlu olduklarını  bu konuda gayret gösterdiklerini belirterek” Ne yazık ki umutlarımız gerçekleşmedi, o yönden üzüntülüyüz. Seçimde iki milletvekili için kesin gözüyle bakıyorduk , hata üçüncü milletvekilini de çıkarırız beklentisindeydik. Bazı partili arkadaşlarımızın İYİ Partiye oy vermesiyle bu imkanı kaybettik.İlçemizde bu partiye oyumuz gitti.

Ben 35 yıldan bu yana  bu partiye hizmet veriyorum belli kademelerde görev üstlendim, faydalı olmaya çalıştım. Belediye Başkanı adayımız Ayhan kardeşimle partiye yararlı olmaya çalıştık” dedi

“PARTİDE DEĞİŞİMDEN YANAYIZ”

CHP’de bir değişimin olması gerektiğini belirten Taşdelen” Değişim şart haline geldi.yalnız bugün için bunun gündeme gelmesini doğru bulmadığımı belirtmek isterim. Yine de parti üst yönetiminden gelecek karara saygılı olacağız. Endişemiz o ki biz kurultay ile uğraşırken genel seçimde yapıldığı gibi yerel seçimlerin de erkene alınması halinde  partimiz başarısız  olabilir. Bunu dikkate alıp ona göre hareket edilmeli. Biz lalapaşa’da  partimize hizmete hazırız. İlçemizde seçim çalışmaları döneminde bazı eksiklikler oluyor. Bir önceki dönem Ayhan kardeşimiz partimizin belediye başkanı adayı oldu. ilçede  partimize oy verenlerin oranı yüksek olmasına karşın başarılı olamadık. Biz CHP’liler özellikle mahalli seçimlerde birbirimizi desteklemiyoruz. Bugüne kadar hep böyle oldu. bu çemberi kıramıyoruz.bazı partili arkadaşlarımız mahalli seçimlerde diğer partileri destekliyor.Bizim yanımızda görünen partililer seçimde bakıyorsunuz bizin marşımızdaki partiye oy veriyor. En büyük sıkıntımız bu” diye konuştu

YEREL SEÇİMLE GENEL SEÇİM FARKLI

İlçede bazı partilerin  genel seçimlerde partisine oy verirken yerel seçimlerde başka partilere oy verdiğini belirten Taşdelen,” Bu  nedeniyle ilçemizde belediye başkanlığını kaybediyoruz. Ne yazık ki bazı partili arkadaşlarımızın başka partilere oy vermesinin önüne geçemiyoruz. Küçük yerlerde böyle durumlar oluyor. Aslında bizim partimiz için siyasette her zaman dayanışma bir birimizle  destek  olmalı. Kim bir göreve atanırsa onu desteklemeliyiz” Ben olmadım “ diye başka partilere oy vermek bizim partililerimize yakışmaz.

 Partililerimiz arasındaki bağı sağlayamıyoruz. CHP’de bir türlü kişilerin değil partinin önemli olduğu anlayışını geliştiremedik. Lalapaşa’da başarısız olmamızın altında yatan gerçek bu.

Bu  seçimde partimizdeki bu zaafı yeneceğimiz inancındayım. Bu dönemde belediye başkan adayımız kim olursa olsun arkasında durup seçimi kazanması için gayret göstereceğiz. Bunu yapmak zorundayız.  Bu arada İl yönetimimizden gerekli desteği alıyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. O yönden bir sıkıntımız olmadı, olamaz da.. Bu arada Belediye Başkanımız Recep Gürkan’da partimize gereken desteği sağlıyor. Seçimlerde iktidar partisi elindeki tüm imkânları kullanıyor. Bunu sağladığı için ilçemizde başarılı oluyor. Bizler halka inip bire bir mücadele etmeli , sorunlarına sahip çıkmalıyız.  Bundan başka başarı şansımız yok.

 Seçim öncesi  ilçemize işçi istihdamı sağlandı.  Bu iktidar partisinin seçimde başarılı olmasına neden oldu. Ayrıca halka  özellikle dar gelirlilere maddi destek sağlanması ile AK Parti seçimde başarılı oldu.Bizim böyle bir imkanımız yok. İlçeye istihdam sağlanması ve bunun kamuoyunda olumlu yankı yapması sonucu iktidar partisi başarı kazandı. bizim  bu konuda  eksiğimiz oluyor,Sorunları halka yeterince anlatamıyoruz. Yapılan yardımlar bizim partimiz açısından seçim sonucunu olumsuz etkiledi” dedi

Fikri Yalın

                                   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.