Merkez'de Satılık Kargir Ev

Edirne/Merkez'de 353,50 m2 alanlı kargir ev mahkemeden satılacak.

Merkez'de Satılık Kargir Ev

Edirne/Merkez'de 353,50 m2 alanlı kargir ev mahkemeden satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Şubat 2021 Perşembe 16:06
Merkez'de Satılık Kargir Ev

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmaz tapuda bahçeli ahşap ev ve kargir ev olarak kayıtlı olup taşınmaz üzerinde 9,80 m x 10 m = 98 m2 taban alanlı iki katlı, taşıyıcı sistemi yığma, kullanılmayan mesken vasfında yapı, 60 m2 taban alanlı iki katlı, taşıyıcı sistemi yığma, asimetrik ( L ) formda kullanılmayan mesken vasfında yapı ile 12,15 m2 tek katlı ekonomik değerini tamamlamış bu nedenle maddi değeri bulunmayan bir yapı bulunmaktadır. Taşınmaz Edirne Kenti Kentsel Sit Alanı Etkileme Geçiş Bölgesi Revizyon ve İlave Koruma amaçlı İmar planında Sit Bölgesi içinde kısmen yolda, kısmen bitişik nizam, 4 katlı ticaret alanında, kısmen de ayrık nizam 3 katlı konut alanında kalmaktadır. Taşınmazın konut alanında kalan kısmı Parsel:10 sayılı taşınmazla şuyulandıktan sonra yapılaşabilir. Taşınmazın üzerinde herhangi bir fiziki yapılaşmada Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu görüşü alınacaktır.

Tahmini bedeli  615.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Edirne Adliyesi, 1.Kat, Konferans Salonu, MERKEZ / EDİRNE'de, 07/04/2021 günü, saat 11:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.