MİLLETVEKİLİ ÜN'DEN 10 KASIM MESAJI

Edirne Milletvekili Ediz Ün, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

MİLLETVEKİLİ ÜN'DEN 10 KASIM MESAJI

Edirne Milletvekili Ediz Ün, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Kasım 2023 Perşembe 00:00
MİLLETVEKİLİ ÜN'DEN 10 KASIM MESAJI

Ün, anma mesajında şu ifadelere yer verdi:

"85 yıl önce, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bedenen sonsuzluğa uğurladık. Aradan geçen yıllar O’nun fikren sonsuza kadar, her geçen yıl biraz daha büyüyerekyaşadığının ispatı olmuştur.

10 Kasım’lar bizim için buruk günlerdir. Ama asla yas günleri değildir. Fikirleri her geçen yıl büyüyen, öngörüleri gerçekleşen, saygınlığı bütün dünyada sürekli artan bir büyük önderin arkasından yas tutulmaz ancak yolundan yürünür. Ne mutlu bizlere ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bir liderimiz var ve hiç sapmadan O’nun yolundan yürüyoruz.

Dünya’da 20’inci yüzyılın ilk yarısında yaşamış ve hala fikirleriyle yaşayan başka bir lider yoktur. Milyonların akın akın, gönüllerinden koparak sel gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret etmesi eşi benzeri olmayan bir olaydır. Bu milletin her ferdi Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve O’nun bu ülke için yaptıkları çok iyi biliyor. Bu nedenle yaşlısı, genci, 7’den 77’ye her kesimden insan Atatürk’e bağlılığını ve saygısını göstermekten çekinmiyor.

Ulu Önderimizin bütün yaşamını bir devrimcinin güncesidir. Bize düşen görev artık bedenen aramızda olmasa da O’nun yolunda yürüyerek bu günceye yeni yazılar yazmaktır. Dünya’da, yakın coğrafyamızda, ülkemizde olan olaylara bakınca bu kolay bir iş değil, ülkemizi yaşatmak için zorunlu bir görevdir.

Bütün eserlerini sonsuza kadar yaşatacağımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hasret, minnet ve şükranla anıyoruz. Düşünceleri düşüncemiz, devrimleri karanlıkta meşalelerimizdir. Hiçbir karanlık milletimizin Atatürk sevgisini örtmez. Karanlıklar geldikleri gibi gider, geriye bağımsızlık ateşinin aydınlığı kalır, bir de “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” adı. "

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.