MİLLİ TAKIM İÇİN HAVUZDA BULUŞTULAR

Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Yıldız-Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesi Edirne'de yapılıyor.

MİLLİ TAKIM İÇİN HAVUZDA BULUŞTULAR

Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Yıldız-Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesi Edirne'de yapılıyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
02 Mayıs 2024 Perşembe 00:00
MİLLİ TAKIM İÇİN HAVUZDA BULUŞTULAR

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen ve Olimpik Havuz'da gerçekleşen Türkiye Yıldız-Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçme yarışmaları 4 gün boyunca devam edecek.

 Milli Takım seçmeleri ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için Türkiye'de gerçekleştirilen son karşılaşma olma özelliğini taşıyan Türkiye Yıldız-Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesinde sporcular, derece yapmak için mücadele ediyor.

ATIL "520 SPORCUMUZ MÜCADELE EDİYOR"

Türkiye Yüzme Federasyonu Teknik Sorumlusu Yasin Atıl, 4 gün devam edecek Milli Takım seçmelerine 108 kulüpten 520 sporcunun katıldığını belirterek, yarışmalarla ilgili şunları söyledi:

"Şu anda 108 kulüpten 520 sporcumuzla bir aradayız. Sporcularımız, Milli Takım seçmelerine katılıyor ve Türkiye’deki son olimpiyat elemelerine hazırlanıyorlar. Akşam seanslarında finallerimiz var ve başarılı sonuçlar almaya başladık. Amacımız, Milli Takımımızla bir çok sporcuyu yurt dışında başarıya ulaştırmak.Şu an için altyapımızdan gelen genç sporcuların deneyimi ve geleceği gayet olumlu görünüyor. Avrupa Gençler Şampiyonası’nda çok sert barajlar var ve sporcularımızı bu üst seviye müsabakalara gönderiyoruz. Birçok genç sporcumuz barajları geçmeyi başarıyor ve inşallah yarı final ve finalde madalya için mücadele edecekler"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.