MUHTARLAR AKBULUT’U 1’İNCİ SIRADA İSTEDİ

Uzunköprü Köy ve mahalle muhtarları düzenlenen organizasyonda AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut’un tekrardan 1’in sırada aday gösterilmesini istediklerini hep bir ağızdan dile getirdiler.

MUHTARLAR AKBULUT’U 1’İNCİ SIRADA İSTEDİ

Uzunköprü Köy ve mahalle muhtarları düzenlenen organizasyonda AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut’un tekrardan 1’in sırada aday gösterilmesini istediklerini hep bir ağızdan dile getirdiler.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Ocak 2019 Pazartesi 07:59
MUHTARLAR AKBULUT’U 1’İNCİ SIRADA İSTEDİ

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı adına organizasyonu AK Parti Uzunköprü İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut tarafından yapılan kahvaltı ile Uzunköprü köy ve mahalle muhtarları bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltıya AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Uzunköprü İlçe Başkanı Kadir Bilgin, Belediye Başkan adayı Azbiye Ataş, Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Balkan ile birlikte Uzunköprü köy ve mahalle muhtarlarının büyük bir bölümü katıldı.

AKBULUT; “KESİNLİKLE METAL YORGUNLUĞUM YOK”

Toplantıda ilk önce söz alan ve 3’üncü dönem için tekrar aday adayı olduğunu belirten Ak Parti il genel meclis üyesi Nedret Akbulut; “Hizmete kalığım yerden devam etmek istiyorum” dedi.

Akbulut; “Burada bugün davetime gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Kendimi tanıtmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Yıllardır burada bir aile olduk.  Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Ancak şunu ifade etmek gerektiğini düşünüyorum.  İl Genel Meclis Üyeliği yaptığım bu dönem  içerisinde  partilimiz olsun, Uzunköprülü vatandaşımız olsun, özellikle muhtarlarımız olsun  birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel bir çalışma sürecini geride bıraktık. Gitmediğimiz köy, gezmediğim arazi, adım atmadığım kahve köşesi kalmadı. 2 dönemdir yaptığım bu çalışmalarda metal yorgunluk hissetmedim. Her zaman kendimi göreve hazır tuttum. Herkesin derdinle ilgilendim. Bizleri kim aramışsa, kapımızı kim çalmışsa dertlerini çözmeye çalıştım.  AK Parti İl Genel Meclis Üyesi olarak tek kişi de olsam  CHP’li diğer il genel meclis üyelerinin gitmediği her yere gittim. İlçemiz ve bölgemiz için  önemli işler yaptık.” dedi.

HAYATİ BALKAN; “ NEDRET HOCAMIZDAN SON DERECE MEMNUNUZ VE DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ.”

Nedret Akbulut’un yapmış olduğu konuşmadan sonra söz alan Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Hayati Balkan, tüm muhtarlar olarak AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret AKBULUT’un kendilerine yönelik çalışmalarından dolayı son derece memnun olduklarını belirterek; “Bizler büyük ve güçlü devletimizin sunmuş olduğu imkanları, köylerde yaşayan vatandaşlarımıza hizmete çevirmekle görevlendirilmiş kişileriz. Bizlere bu hizmetleri yerine getirirken istediğimiz talepleri yerine getirmek adına her zaman yanımızda Sayın Nedret Akbulut’un desteğini gördük. İstediğimiz zaman ona ulaştık. Tüm çalışma arkadaşlarım adına, sizlere hizmet götürebilmek için canla başla çalışan hocamızın tekrar bu görevde olmasını arzuluyoruz. Siz milletvekilimizden ve il başkanımızdan bunu arzuluyoruz.” dedi.

ELMALI MUHTARI KORUCU; “TÜM MUHTARLAR OLARAK SİZDEN AKBULUT’U 1’İNCİ SIRAYA KOYMANIZI İSTİYORUZ”

Başkan Hayati Balkan’ın konuşmasından sonra söz isteyen ve tüm muhtarlar adına bu konuşmayı yaptığını belirten Elmalı Köy Muhtarı Mustafa Korucu; “Önümüzde bir yerel seçim var. Hem bizler hem de siyasiler açısından çok önemli bir seçim. Biz bu seçim dönemi öncesinde 7/24 ulaştığımız, sorunlarımızın takipçisi, bizlerin her zaman destekçisi olan Nedret Akbulut hocamızdan son derece memnun olduğumuzu tüm muhtar arkadaşlarım adına söylemek istiyorum. Tüm arkadaşların sözcüsü olarak diyorum ki bize Hocamızı verin ve onu tekrar AK Parti’den 1’inci sıra İl Genel Meclis Üyesi olarak koyun.” dedi

AZBİYE ATAŞ; “MUHTARLARIMIZ HİZMET YOLUNDA BİZE IŞIK TUTACAK”

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Bilgin,  İl Başkanı İlyas Akmeşe ve Milletvekili Fatma Aksal’ın yapmış oldukları selamlama konuşmalarından sonra konuşan isim AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan adayı Azbiye Ataş oldu.

 Ataş konuşmasında tüm muhtarlara, belediye başkanlığı döneminde her türlü desteği vereceklerini belirterek şu ifadelere yer verdi;

“Halka hizmet zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, yerelde ilk devlet kapısıdır. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla, devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.

Yaşadıkları bölgenin sorunlarını en iyi bilen, vatandaşla bire bir diyalog içinde olan, yerel yönetimlerin olmazsa olmaz yol gösterici ve en önemli bilgi kaynağı olan muhtarlarımıza bu gün burada bizimle oldukları için teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz gibi AK Parti Belediye başkan adayı olarak ilçeme hizmet etme noktasında bir yola çıktım. Eğer halkın teveccühü ile göreve gelirsem en büyük yol arkadaşım sizler olacaksınız. Mutlaka aranızda faklı partilerden olan, başka bir siyasi oluşuma gönül vermiş, oy vermiş arkadaşlarımız vardır. Her ne kadar siyasi ayrıcalıklarımız olsa da bizi bu gün bu masada birleştiren ortak nokta hizmet etme aşkımızdır.

Özellikle mahalle muhtarlarımızın hizmet alabilme noktasında yerel yönetim odaklı sıkıntılar yaşadığını ve sıkıntıların giderilmesine yönelik gerekli desteği almadığının bilincinde olan bir belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Sizlerin mahallelerinde eksik bırakılan hizmetlerin neler olduğunu biliyor, nelerin yapılması gerektiğine dairde vatandaşlarımızla sürekli temaslar kuruyoruz.

Dilerim ki bu gün hizmet noktasında buluştuğumuz bu masada çok değerli muhtarlarımızın bizlere sunacağı fikirlerle nasıl bir Uzunköprü istediğimizi belirleyip bu yolda birlikte yürüme fırsatı yakalayabiliriz.

Sizler Uzunköprü ilçemizin üzerine çöken karanlığı ortadan kaldırmak adına bize yol gösteren ışığımız olacaksınız. Hepinize tek tek teşekkür ediyor, adaylık sürem ve Uzunköprü halkı tarafından belediye başkanı olarak görevlendirildiğim takdirde sizlerle sık sık bir araya gelmek istediğimi bir kez daha yineliyorum.” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.