"ÖNCELİĞİMİZ ADİL OLMAK"

CHP Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, mahalle gezilerini sürdürürken, dün de Edirne'de görev yapan basın çalışanları ile bir araya geldi. Gencan, göreve gelmesi halinde yapacakları  işlere odaklandıklarını belirtirken,"Her türlü tavsiyeye, eleştiriye açığız. Önceliğimiz adil olmak" dedi.

"ÖNCELİĞİMİZ ADİL OLMAK"

CHP Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, mahalle gezilerini sürdürürken, dün de Edirne'de görev yapan basın çalışanları ile bir araya geldi. Gencan, göreve gelmesi halinde yapacakları  işlere odaklandıklarını belirtirken,"Her türlü tavsiyeye, eleştiriye açığız. Önceliğimiz adil olmak" dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Mart 2024 Çarşamba 00:00
"ÖNCELİĞİMİZ ADİL OLMAK"

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve çalışma ekibiyle birlikte sabah kahvaltısında gazetecilerle buluşan Filiz Gencan Akın, kahvaltının ardından gazetecilerle sohbet etti ve gelen sorulara yanıtlar verdi. Gencan, Pazar günü de CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Edirne'ye geleceğini, proje tanıtım toplantısını da aynı gün yapmayı planladığını ifade etti.

"ESKİ YÖNETİCİLERLE BİRARAYA GELDİK"

Seçimlere sayılı günler kala sahada çalıştıklarını ve mahalle toplantılarına ağırlık verdiklerini anlatan Gencan Akın, bir yandan da Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunduklarını bildirdi.

Gencan, son olarak CHP'ye hizmet etmiş eski yöneticilerle bir araya geldiğini belirtirken "Onların fikirlerine çok önem veriyorum. Çok verimli bir toplantı oldu. Edirne için neler yapabiliriz, onları konuştuk. Ben her türlü fikre açığım. Projelerimizi tartıştık ve tüm görüşleri değerlendirmeye başladım" dedi.

"ŞÜKRÜ BEYE SAYGI DUYUYORUM"

Daha önce ismi açıklanan ve rahatsızlığı nedeniyle adaylıktan alınan Ecz. Şükrü Ciravoğlu'yla ilgili soruyu yanıtlayan Gencan Akın, şöyle konuştu:

"Ciravoğlu'nun adaylıktan alınması konusunda bana söz hakkı düşmez. Çok değer verdiğim bir insan. Pazar günü Genel Başkanımız gelecek. Şükrü bel oraya gelir mi gelmez mi bilmem. Şükrü bey ne karar verirse saygı duyarım. Küskünlerde bana göre partiye geri dönüş yaptı. Sıkıntılı bir süreçti. Tepki olması doğaldı. Ama şu an herşey normale döndü. Kendisini hastanede ziyaret etmiştim. Sahada olumlu tepkiler alıyoruz, bazen eleştiride alıyorum. Bunlar normal şeyler".

"PROJELERİM VAR, SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"

STK'larla görüştüğünü, Kent Konseyi'ne giderek de fikir alış verişinde bulunduğunu, onların fikirlerine önem verdiğini kaydeden Filiz Gencan Akın şöyle devam etti:

"Her zaman bu kente katkı sağlayan Sivil Toplum Kuruluşları ile hareket ettim, etmeye devam edeceğim. İnsanlardan alt yapı, ulaşım ve sosyal donatımların az olmasıyla ilgili eleştiriler alıyorum. Bunları çözecek projelerimiz var. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da Edirne'ye önem veriyor. Onlardan destek alıyoruz. Altyapıda önemle işler yapıldı, eksikler var. Bu işi onlarla çözeceğiz.".

"BASININ SORUNLARINI BİLİYORUM"

Yerel basının sorunları yakından bildiğini, göreve gelmesi durumunda konuyla ilgileneceğini aktaran Gencan Akın "Hepiniz benim için eşitsiniz. Sizlere her zaman da eşit mesafede olacağım. İşbirliğine önem vereceğim. Siz olacaksınız ki sokağın sesi bize gelebilsin. Eleştirilere, tavsiyelere açığım. Benim önceliğim adil olmak" şeklinde konuştu.

CHP Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, sohbet toplantısının ardından basın çalışınları ile fotoğraf verdi.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.