PTT 178’İNCİ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

PTT’nin 178’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

PTT 178’İNCİ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

PTT’nin 178’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Ekim 2018 Çarşamba 08:34
PTT 178’İNCİ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

PTT’nin 178’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Törende anıta çelenk sunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, “ Türkiye'nin en köklü teşkilatlarından olan PTT'nin, 178'inci kuruluş yılını büyük bir gururla kutluyoruz.  Cumhuriyet'ten önce kurulmuş olan şirketimiz vatandaşa olan hizmetini 178 yıldır aralıksız devam ettiriyor. Kuruluşumuz teknolojideki son gelişmelere uyum sağlayarak büyük bir atılım kaydetti. PTT bir dünya şirketi olma yolunda büyük adımlar atmaktadır. Kurumumuzun bugünlere gelmesinde katkısı olan, emek veren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." Dedi.

PTT Entegre Yönetim Sistemi Dairesi Başkanlığı olarak Edirne’ye gelen Başkan Yardımcısı İsa Aydemir de  “Burada yeni bir sistem kurarak teknolojinin daha iyi yönetilmesini ve tüm sistemin programın üzerinden denetimini ve stratejisini sağlayacağız. Kurumlarda örnek teşkil edeceğini düşünüyoruz.” Dedi.

Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında  gün içinde PTT’deki 178’inci müşteri olan Halil Çapar’a da Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe tarafından 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü için hazırlanmış pul takdim edildi.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.