SEDEFÇİ MAL VARLIĞINI PAYLAŞTI

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, mal varlığını  paylaşarak, son günlerde birbirinden çok farklı çıkan yerel seçim anket sonuçlarını da eleştirdi.

SEDEFÇİ MAL VARLIĞINI PAYLAŞTI

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, mal varlığını  paylaşarak, son günlerde birbirinden çok farklı çıkan yerel seçim anket sonuçlarını da eleştirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Mart 2024 Salı 00:00
SEDEFÇİ MAL VARLIĞINI PAYLAŞTI

Sedefçi, “En iyi anket sahada yapılır. Geçtiğimiz gün Saraçlar da bulunan, seçim büromuza gittim ve bir iki saat kadar oturdum orada. Herhalde en az bin kişinin elini sıkmışımdır. Yoldan geçen vatandaşların beni görüp gelmesi ile bu el sıkma olayı gerçekleşti” dedi.

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, son günlerde kamuoyuna yansıyan ve birbiri ile çok uzak anket sonuçlarını değerlendirdi. En iyi anketin sokakta, sahada olduğunu belirten Sedefçi, “En iyi anket sahada yapılır. Geçtiğimiz gün Saraçlarda bulunan, seçim büromuza gittim ve bir iki saat kadar oturdum orada. Herhalde en az bin kişinin elini sıkmışımdır. Yoldan geçen vatandaşların beni görüp gelmesi ile bu el sıkma olayı gerçekleşti. Ben kimseye gitmedim. Bu da bir mesajdır. Halkın saygısı ve sevgisi olmasa oradan geçerken merhaba deyip geçilir. Ancak insanların gelip elimi sıkması “baba yanındayız"demesi çok önemli benim için" diye konuştu.

”BEN GELİYORUM"

Mahalle ziyaretlerinin miting gibi olduğunu belirten Sedefçi, Edirneli vatandaşların seçim için karar verdiğini ve bu kararın İYİ Parti olduğunu söyledi. Sedefçi “Kooperatif bölgesine esnaf gezileri yaptım. Akşam Çavuşbey ve Papazoğlu’nda miting benzeri toplantılar yaptık. Edirne şuan karar vermiş durumda. Edirne, İYİ Parti’yi seçimde iktidara getirecek. Edirne’de İYİ Parti’nin bayrağını dalgalandıracağız. Cumhuriyetin bayrağı dalgalanacaktır. Tüm Edirne halkı adına CHP’li kardeşlerimin, dostlarımın da kolkola girmemiz sonucunda, partileri kucaklayan bir anlayışla, AKP, CHP, MHP’yi de kucaklayarak hizmet vereceğiz. Bundan asla taviz ve geri dönüş yok. Daima ileri gideceğiz. Cumhuriyet şehri Edirne’ye sahip çıkmak boynumuzun borcu. Bunu beraberce yapacağız"şeklinde konuştu.

SEDEFÇİ'NİN MAL VARLIĞI

Mal varlığını açıklayan Sedefçi, tüm diğer adayları da mal varlıklarını açıklamaya davet etti. Sedefçi; “Mal beyanı vermemiz gerekiyor. Tüm adayların mal beyanı vermesi gerekiyor. Benim şu anda Meriç Nehri kenarında 1040 metrekare civarında bir tarlam var. İçerisinde 80 metrekare civarında bir evim var. Bir de 15 yaşında bir minibüsüm var. Onun dışında Allah’a şükür hiçbir mal varlığım yok. Hiçbir gayrimenkulüm yok. Edirne bunu öğrenmiş olsun. 20 sene belediye başkanlığı yaptık. Onur ve şerefimizle yaptık. Edindiğimiz mallar belli. Halkıma bunu sunmaktan mutluluk duyuyorum. Tüm adayların da mal varlığını açıklamasını bekliyorum” dedi.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.