TAHLİYELER SÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde merkez üssü Balıkesir olan 6.1 şiddetindeki depremin ardından kolonlarında çatlak oluşan ve daha sonra görevliler tarafından tahliye edilen binanın sahibi gözaltına alındı.

TAHLİYELER SÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde merkez üssü Balıkesir olan 6.1 şiddetindeki depremin ardından kolonlarında çatlak oluşan ve daha sonra görevliler tarafından tahliye edilen binanın sahibi gözaltına alındı.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
14 Ağustos 2025 Perşembe 00:00
TAHLİYELER SÜRÜYOR

Alınan bilgiye göre, Edirne'de depreme dayanıksız olduğu iddia edilen 53 yıllık binada tahliyeler süratle devam etti. Deprem öncesinde binanın taşıyıcı kolonlara zarar verdiği iddia edilen iş yeri sahibiyle ilgili gözaltı kararı çıktı.

Balıkpazarı Caddesi Dilaverbey Mahallesi'nde bulunan 16 daire 5 dükkanlı apartmanın kolonlarında patlamalar yaşanması üzerine, depreme dayanıksız raporu düzenlendi.

Binadaki vatandaşların tahliyeleri sürerken, binanın zemin katında bir temizlik firmasının temizlik kimyasalı içeren maddeler bulundurduğu ve bu maddelerin kolonlara zarar verdiği iddiası üzerine Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Savcılık talimatıyla iş yeri sahibi N.T. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.