TEFECİLİK OPERASYONU

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda düzenlenen operasyonda, yüksek faizle borç para verdikleri tespit edilen iki şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi.

TEFECİLİK OPERASYONU

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda düzenlenen operasyonda, yüksek faizle borç para verdikleri tespit edilen iki şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
13 Ağustos 2025 Çarşamba 00:00
TEFECİLİK OPERASYONU

Alınan bilgiye göre, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından 12 Ağustos 2025 tarihinde tefecilik suçuna yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında yapılan fiziki takip, görüntü incelemeleri ve MASAK hareketleri sonucunda, G.M. ve C.O. isimli şüphelilerin paraya ihtiyacı olan kişilere yüksek faizle borç para verdikleri tespit edildi.

Yakalanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edirne Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, her türlü suç ve suçluyla mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.