TRAKYA’DA TEK

Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla bir tadanın vazgeçemediği bir lezzet olan odun ateşinde yapılan yaprak döneri konuklarına sunan Mis Döner, kente gelen turistlerin damak şöleni yaşadığı mekanlar arasına girdi. Odun ateşiyle yapılan yaprak döneriyle Trakya’da tek olan Mis Döner, kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte 7 gün 24 saat hizmete devam edecek.

TRAKYA’DA TEK

Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla bir tadanın vazgeçemediği bir lezzet olan odun ateşinde yapılan yaprak döneri konuklarına sunan Mis Döner, kente gelen turistlerin damak şöleni yaşadığı mekanlar arasına girdi. Odun ateşiyle yapılan yaprak döneriyle Trakya’da tek olan Mis Döner, kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte 7 gün 24 saat hizmete devam edecek.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Haziran 2021 Pazartesi 06:06
TRAKYA’DA TEK

Edirne’de İstasyon Mahallesi’nde Olin Kavşağı’nda 2 yıldır hizmet veren Miss Döner, kentlinin ve kente gelen bir çok turistin vazgeçilmez lezzetlerinden biri haline geldi.

Özellikle odun ateşinde pişen Yaprak Döneri’nin lezzeti şimdiden Edirne’de bir efsane haline geldi. Ferah, nezih ve samimi bir ortamda yemek yemi imkanının yanı sıra lezzetin hafızalara bıraktığı güzel anılarla Mis Döner’den ayrılıyorsunuz.

İşletme Sahibi Kerim Durmaz, işletmelerinin açıldıkları günden bu yana kaliteyi kaybetmeden, konuklarına iyi hizmet etmeyi kendilerine görev edindiklerini ifade ederek, kısıtlamalar öncesi 7 gün 24 saat hizmet verdikleri hatırlattı. Kısıtlamaların bitmesiyle birlikte yeniden 7 gün 24 saat hizmet anlayışında olacaklarını ifade eden Kerim Durmaz, “Yaprak döner, İskender, bütün fırın ürünleri, lahmacun ve pide çeşitleri, tüm çorba çeşitlerimiz olmak üzere hizmetimize aralıksız devam ediyoruz” dedi.

TRAKYA MARKASI HALİNE GELDİ

İşletme sahibi Kerim Durmaz, Odun Ateşinde yaprak döneri Trakya’da bir tek kendilerinin yaptığını hatırlatarak, “Odun ateşinde pişen mis gibi dönerimiz konuklarımızın büyük beğenisini kazanmakta. Ayrıca İskender Kebap’ta  kullandığımız tereyağı da özeldir. Bize gelen konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Odun ateşinde pişirdiğimiz yüzde 100 yaprak dönerimiz Trakya’nın markası haline geldi. Şu anda Edirne ve komşu illerimizden gelen konuklarımız bizi tercih ediyor. Bundan da mutluluk ve gurur duyuyoruz. Dönerimizi Trakya’da hiçbir yerde bulamazsınız. Lezzetlerimiz konusunda iddialıyız” dedi.

Kerim Durmaz, fiyatlarının her keseye uygun olduğun da hatırlattı.

ANADOLU USULÜ KELLE PAÇA ÇORBASI DA ÖNE ÇIKIYOR

Bu arada Mis Döner işletmesinde 20 çeşit çorbayla konuklarına hizmet verilmekte. Özellikle Anadolu Usulü Kelle Paça Çorbası çorbalar arasında öne çıkmakta. Tüm çorbaların lezzetleri birbirinden güzel ve leziz.Kelle Paça Çorbası ise gelen bir çok müşterinin vazgeçilmezi haline gelmiş durumdu. Özlenen ve beğenilen lezzetlerin buluştuğu Mis Döner, şimdiden Trakya’da ve komşu ülkelerden gelen turistlerin lezzet durakları arasına girmiş durumda.

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle tek izin verilen süre içinde hizmet veren Mis Döner, kısıtlamanın kalkmasıyla birlikte 7 gün 24 saat hizmete devam edecek. Eğer bu lezzeti tatmayan varsa bizden öneri mutlaka gidip bu lezzeti bir deneyin.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.