VALİ, MÜFTÜLERLE GÖRÜŞTÜ

Edirne Valisi Yunus Sezer, Yunanistan ve Bulgaristan'da görev yapan müftülerle bir araya geldi.

VALİ, MÜFTÜLERLE GÖRÜŞTÜ

Edirne Valisi Yunus Sezer, Yunanistan ve Bulgaristan'da görev yapan müftülerle bir araya geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Haziran 2024 Perşembe 00:00
VALİ, MÜFTÜLERLE GÖRÜŞTÜ

Sezer, çeşitli temas ve ziyaretler için ilimize gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı ile birlikte Bulgaristan ve Batı Trakya Müftüleriyle bir araya gelerek, çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundu.

"Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu" tarafından Ramazan ayında gönül coğrafyamızdaki soydaşlarımız ile büyük Edirne iftarında bir araya geldiklerini ifade eden Vali Sezer, gelecek yıllarda da yine aynı şekilde soydaşlarımız ile buluşacaklarını belirtti.

RAMAZANDA YİNE ETKİNLİK OLACAK

Geçtiğimiz Ramazan ayında Balkan ülkelerindeki katılımcılar ile birlikte Selimiye Camii Meydanı'nda iftar yemeği verilmişti. Yemeğe, çok sayıda davetli katılırken, aynı organizasyonun önümüzdeki Ramazan ayında da düzenlenmesi planlanıyor.

Balkanların başkenti konumunda olan Edirne'de bu tür etkinliklerin devam etmesiyle ilgili çalışmalar yürütülüyor. Yine Ramazan ayında yapılacak bir etkinliğe Balkan ülkelerinden daha çok katılımın sağlanması planlanıyor.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.