Spor dolu yaz günlerinin habercisi olan etkinlikte coşku ve heyecan bir anda yaşandı.
Açılış törenine Edirne Valisi Yunus Sezer, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak katıldı. Protokol üyeleri çocukların heyecanına ortak olurken, sahada neşeli ve enerjik anlar yaşandı.
Bu yıl bin 533 öğrencinin katılımıyla gerçekleşecek Yaz Mahalle Ligi, Edirne’deki gençleri sporla buluşturacak. Futbol, basketbol, voleybol gibi branşlarda düzenlenecek karşılaşmalarla çocuklar hem tatil yapacak hem de sporu sevdikleri arkadaş ortamında deneyimleme fırsatı bulacak.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, “Sporun mahalleye inmesi ve çocuklarımızın yazı daha aktif geçirmesi bizim için çok önemli. Bu lig sayesinde spor kültürünü yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz” dedi.
Yaz Mahalle Ligi, önümüzdeki haftalarda da çeşitli etkinlik ve müsabakalarla kent genelinde devam edecek.
Haber Merkezi

