ÜCRETSİZ İFTAR YEMEKLERİ VERİLECEK

Edirne Merkez’de Aşiyan Düğün Salonu, Çavuşbey Mahallesi iftar çadırı, Yıldırım Bayezit Mahallesi iftar çadırı ve Mimar Sinan Vakıf binasında iftar sofraları kuracak. Kırklareli’de ise Cazibe Merkezi ve Lüleburgaz’da Sokullu Camii avlusunda ikramda bulunulacak.

ÜCRETSİZ İFTAR YEMEKLERİ VERİLECEK

Edirne Merkez’de Aşiyan Düğün Salonu, Çavuşbey Mahallesi iftar çadırı, Yıldırım Bayezit Mahallesi iftar çadırı ve Mimar Sinan Vakıf binasında iftar sofraları kuracak. Kırklareli’de ise Cazibe Merkezi ve Lüleburgaz’da Sokullu Camii avlusunda ikramda bulunulacak.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
25 Şubat 2025 Salı 00:00
ÜCRETSİZ İFTAR YEMEKLERİ VERİLECEK

Ramazan ayı boyunca Edirne’de 4 farklı noktada iftar sofrası kuracak olan Vakıflar Genel Müdürlüğü ‘Sofralarımıza Bereket, Gönüllerimize Merhamet’ temasıyla Ramazan ayı boyunca 25 farklı bölgede iftar verecek. Bölgeler arasında Edirne’de yer aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca iftar sofraları kuracak. Ülke çapındaki Vakıflar Bölge Müdürlükleri ile bağlı illerde; şehirlerin merkezi konumunda, ulaşımı kolay, birçoğu büyük camilerin avlularında olmak üzere binlerce vatandaş Vakıflar Genel Müdürlüğü iftar sofralarında buluşacak.

Türkiye’nin 25 farklı bölgesinde faaliyet gösteren Vakıflar Bölge Müdürlükleri, Ramazan ayı boyunca birçok noktada vatandaşlara ücretsiz iftar yemeği sunacak. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından idare edilen mazbut vakıfların hayır şartlarını yerine getirme çalışmaları kapsamında her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan’da da iftar sofraları kurulacak.

İstanbul 1 ve 2. Bölge, Ankara, Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Kütahya, Malatya, Samsun, Şanlıurfa, Sivas, Tokat ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlükleri’ne bağlı 81 ilde yurt çapında iftar sofrası organizasyonları düzenlenecek. İftar sofraları, Ramazan’ın 29 günü hizmet verecek.

Edirne’de ise iftar sofrası 4 farklı noktada vatandaşlara hizmet verecek. Bu kapsamda Edirne’de belirlenen bölgeler, Edirne’de Aşiyan Düğün Salonu, Mimar Sinan Vakfı Yemek Salonu, Yıldırım Mahallesinde ve Çavuşbey Mahallesinde ise İftar Çadırı kurulacak.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.