“EL BİRLİĞİ İLE GÜÇLÜKLERİ AŞACAĞIZ”

ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, ülkenin bugünlerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu, iş dünyası olarak buna destek verdiklerini söyledi.

“EL BİRLİĞİ İLE GÜÇLÜKLERİ AŞACAĞIZ”

ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, ülkenin bugünlerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu, iş dünyası olarak buna destek verdiklerini söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Şubat 2018 Cuma 10:35
“EL BİRLİĞİ İLE  GÜÇLÜKLERİ  AŞACAĞIZ”

    ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren,  bugün ülkenin her zamankinden daha çok birlik ve beraberciğe ihtiyacı olduğunu belirterek, “ Bu günlerde ülkemiz gerçekten sıkıntılı ve zor bir dönemden geçmektedir. Bizler de iş dünyasının temsilcileri olarak, hem de TOBB'nin Edirne'deki temsilcileri olarak, ülkemizin sınır güvenliğini ve huzurunu uzun zamandır tehdit eden, toplumun huzurunu bozan, daha önceleri Fırat Kalkanı Harekatı ile başlayıp şimdi de 26. Gününe ulaştığımız 'Zeytin Dalı Harekatı'nda ordumuzun her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Biz iş dünyası olarak her zaman ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurlu olmasından yana olduk, olmaya da devam edeceğiz.” dedi.
“MECLİS TOPLANTIMIZDA BELİRTTİK”
    Salı günü yaptığımız meclis toplantısında Türk Ordusunun Zeytin Dalı Harekatını desteklediğini meclis adına açık olarak belli ettiklerini kaydeden Eren, “Biz ulus olarak ulusal güvenliğimiz için tehdit oluşturan her harekete karşı her zaman birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Ülkemizi tehdit eden terör örgütlerini ortadan kaldırmak zorundayız. Türkiye Cumhuriyeti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da terör örgütlerinin üstesinden gelecektir. Bedeli ne olursa olsun ülkemizin huzuru için sınır güvenliğimizi güvence altına almak zorundayız. Biz Türk Milleti olarak her zaman barıştan yana olan bir ulusuz. Atamızın vasiyeti de bu yöndedir. Her zaman Celtabet ülkemizin birlik ve bütünlüğünü her koşulda korumak zorundayız. İş dünyası ve bu ülkede huzur içinde yaşayan insanlar olarak bu zor günlerde birlik ve beraberlik içinde olmamız, aramızdaki sorunları bir yana bırakıp birbirimizle kenetlenmemiz gerekir. Milli meselelerde her zaman ortak hareket etmek zorundayız. Bu ülkemizin geleceği ve Mehmetçiğimizin başarısı açısından çok önemlidir.” dedi.
“BİRLİK VE BERABERLİĞİN BOZULMASINI İZİN VERİLMEMELİ”
    Biz iş dünyası olarak birlik ve beraberliğin ne kadar önem taşıdığının bilincinde olduklarını kaydeden Eren, “Tüm halkımızın da bu duygular içinde olduğu inancındayız. Bugüne kadar olduğu gibi omuz omuza verip birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda aşamayacağımız engel yoktur.  Bugünlerde birbirimize saygılı olup ötekileştirmememiz lazım. Ülke iç barışı için bu çok önem taşımaktadır. Her zaman dualarımız kahraman Mehmetçiğimize olmalıdır. Bunu İş Dünyası Edirne temsilcileri olarak ifade ediyorum,  inşallah bu haklı davamız ordumuzun zaferi ile noktalanacaktır. Buradan şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyor yarılı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. ETSO ve TOBB olarak milli konularda her türlü fedakarlığa hazırız. Bu ülkenin hangi zor koşullarda kurulduğunu bilincindeyiz. Özellikle böyle günlerde birbirimize kenetlenelim davamıza sahip çıkalım. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.