KÖFTECİ OSMAN'DAN 5'İNCİ ŞUBE

Edirne'nin meşhur köftecilerinden 'Köfteci Osman' 5'inci şubesini Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan ayçiçeği heykeli yanında açtı.

KÖFTECİ OSMAN'DAN 5'İNCİ ŞUBE

Edirne'nin meşhur köftecilerinden 'Köfteci Osman' 5'inci şubesini Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan ayçiçeği heykeli yanında açtı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Ocak 2018 Salı 10:05
KÖFTECİ OSMAN'DAN 5'İNCİ ŞUBE

    Dün açılışı yapılan şubede konuşan Osman Almadık'ın oğlu Emre Almadık, söz konusu bölgeden çok fazla talep geldiği için buraya bir şube açtıklarını söyledi. Almadık, 25 kişiyi istihdam ettikleri yeni şubelerinde toplam 1 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade etti. 
Osman Almadık'ın Oğlu Emre Almadık bu bölgeden çok fazla talep geldiği için burada bir şube açtıklarını belirterek, “Bizim burası mevcut beşinci şubemiz oldu ama bu bölgedeki ilk şubemiz. Müşterilerimizden yana bu bölge için çok talep vardı. Biz de bunu 1-2 senedir planlıyorduk ama doğru yeri bulamadığımızı düşünüyorduk. Burasını gördükten sonra burada açmaya karar kıldık. Bugün de faaliyete başladık fakat resmi açılışımız daha gerçekleşmedi. Bu bölge halkına Youwin böyle bir yatırım yaptık, inşallah karşılığını alırız. Çok talep vardı misafirlerimizden. Hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Yeni şubemizde 25 kişiyi istihdam ediyoruz ve toplamda 1 milyon liralık bir yatırım yaptık. Aslında franchising'le ilgili de çok talep geliyor. Bir dönem çok fazla talep geldi ama biz şu an için ve bundan daha öncesi için böyle bir şey düşünmedik. Bize şu an uzak kavramlar ama ilerisi için kesin bir şey söyleyemem. Fakat şu an için öyle bir planımız yok.” dedi. 
Almadık iç tasarım konusunda da çok hassas davrandıklarını söyleyerek, “Tasarım konusunda bir iç mimarla çalıştık. Kurumsal bir kimlik yarattık artık Köfteci Osman'a. Bundan sonra açılacak şubelerin de dekorasyonu bu şekilde olup bu kurumsal kimlik altında yürüyecektir.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.