“Üreticimiz Tekrar Para Kazanacak”

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine son bir gün kala MHP Milletvekili adayları Hakan Özkan ve Taner Albayrak MHP Edirne İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi.  Özkan “2002 yılında uygulanan MHP’nin tarım politikaları yeniden uygulandığında inanın üreticimiz tekrar para kazanacak.”Dedi.

“Üreticimiz Tekrar Para Kazanacak”

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine son bir gün kala MHP Milletvekili adayları Hakan Özkan ve Taner Albayrak MHP Edirne İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi.  Özkan “2002 yılında uygulanan MHP’nin tarım politikaları yeniden uygulandığında inanın üreticimiz tekrar para kazanacak.”Dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Haziran 2018 Cumartesi 10:02
“Üreticimiz Tekrar Para Kazanacak”

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine son bir gün kala MHP Milletvekili adayları Hakan Özkan ve Taner Albayrak MHP Edirne İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantı konuşan MHP birinci sıra Milletvekili adayı Hakan Özkan 254 köy ve 9 ilçe merkezinde çalışmalarını tamamladıklarını belirtirken “İnşallah 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlı olur. Edirne’mize de hayırlı olmasını diliyorum. Edirne’nin milletvekili sayısı dörtken MHP’nin de bir tane vekili vardı. Şimdi sayının tekrar dört olmasıyla birlikte kaybettiğimiz bu milletvekilini almak istiyoruz. MHP daha önce yapılmış algı operasyonlarını yıktı ve şu anda Edirne’nin gündemine oturdu. MHP’nin Türkiye’nin güvenlik sorunlarıyla ilgili beka sorunlarıyla ilgili yapmış olduğu çıkış ve neticesinde doğan cumhur ittifakı bölgemizde iyi anlatılmadığından dolayı bazı algı operasyonlarına yenik düşmüştür. Bunu insanlarımıza anlatınca ne kadar haklı olduğumuzu anladılar ve MHP’ye gönlünü tekrar açtı. Türkiye Cumhuriyetinin güvenlik politikalarını MHP yeniden düzenlediyse diğer hususlarda da MHP tarımdan tutun milli eğitime kadar bütün politikalarda ülke yönetiminde etkili olsun ve seçim beyannamesinde yer alan hususları ülke yönetimine aktarsın. Edirne’nizden bir milletvekilimiz bulunsun istiyoruz çünkü bölgemize hizmetler yapmak istiyoruz. Bölgemizdeki tarımdan tutun turizme birçok sorunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu sorunlara dur dememiz lazım. Mecliste güçlü bir MHP ile bu sorunlara dur diyeceğiz. Tarımla ilgili nasıl 2002 yılında MHP’nin tarım politikaları uygulandığında Türk tarımı ayağa kalktıysa üretici para kazanır hale geldiyse bu politikaları yeniden uygulamaya koyduğumuzda inanın üreticimiz yerinden para kazanacak. Devamında Edirne’den göçü engelleyeceğiz. Bunlar Edirne’nin çok ciddi sorunlarıdır. Bu yüzden de bir milletvekili olarak bu yapıya gitmek istiyoruz. 
“MHP KURULUŞUNDAN TAVİZ VERMEDEN SİYASETİNE DEVAM EDİYOR”
MHP’nin neden böyle bir ittifaka ihtiyaç duyduğu konusunda bölgemizde çok ciddi eleştirel aldık diyen Özkan “Bunları vatandaşlarımıza birinci ağızdan anlattık. MHP ülkenin bir beka sorunuyla karşı karşıya olduğundan dolayı güvenlik politikalarında iktidar partisine olan desteği farklı şekilde algılandı ama biz bu algıyı yıktık. Türk devleti Amerika ve İsrail tarafından büyük bir operasyona tabi tutulmak istendi. MHP bu notada devlete ve millete sahip çıktı. Bunu böyle bilmek böyle görmek lazım. Bazı siyasiler bizi eleştirdiler bu günde biz onları eleştiriyoruz. MHP kuruluşundan taviz vermeden siyasetine devam ediyor. Zerre kadar çizgisinden sapmamıştır. Bizim dışımızdaki bu ittifak maalesef HDP’yi de içine alabilecek bir yapıyla MHP’yi de bu işin içine bulaştırmak istedi. MHP bu bölücü partileri asla tanımıyor ve kabul etmiyor. 
“PKK’NIN HDP’NİN RENKLERİ İLE TAŞLAR DÖŞENMİŞ”
Kıyık’a doğru çıkan cadde de maalesef bölücü bir partinin renklerinin taşlarla yollara döşendiği gördük diyen Özkan “Biz bu konuda biraz hassas olduğumuz için insanlara hep bir yanlışlık vardır diye söyledik. Buradan yetkilileri uyarmak istiyorum. Yanlış bir uygulama yapılmış. PKK’nın HDP’nin renkleri ile taşlar döşenmiş. Edirne’de böyle bir şeyin olmasını kınıyoruz. Bize bu konuda çok ciddi şikayetler geliyor. Yetkililer lütfen burayı düzeltsinler. 
Özkan seçmenleri de sandığa gidip Edirne’ye, iradesine, istiklaline sahip çıkmaya davet etti.
MHP dördüncü sıra milletvekili adayı Taner Albayrak da seçim çalışmaları kapsamında gittikleri her yerde ilgi ve alakayla karşılandıkları için vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.