MİNİKLERE, POSTA HİZMETLERİ TANITILDI

Edirne PTT Merkez Müdürlüğü tarafından Edirne Şirin Çocuk Evi öğrencilerine postane hizmetleri hakkında bilgiler verildi.

MİNİKLERE, POSTA HİZMETLERİ TANITILDI

Edirne PTT Merkez Müdürlüğü tarafından Edirne Şirin Çocuk Evi öğrencilerine postane hizmetleri hakkında bilgiler verildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Şubat 2018 Perşembe 10:49
MİNİKLERE, POSTA HİZMETLERİ TANITILDI

    Dün Edirne Şirin Çocuk Evi'nde öğrenim gören 20 minik öğrenci, Edirne PTT Merkez Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Minik öğrencilere PTT personeli tarafından mektup, kartpostal ve kargo işlemleri hakkında bilgiler verildi. 
    “MİNİK MİSAFİRLERİMİZE ANLATMAKTAN SON DERECE MEMNUNUZ”
    Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, minik misafirlere posta ve mektubun serüvenini anlatmaktan son derece memnun olduklarını söyleyerek, “ Posta bütün toplumun, herkesin hayatına giren bizim için çok önemli bir hizmet dalı. Bu hizmeti çocuklarımıza göstermemize fırsat verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Teşkilatımızın 177. Yılına; modern görünümü ile hizmet alanında birçok projeyi hayata geçirmiş, düşünce ufku ile çağı yakalamış olmanın gururu ve gelecekteki başarıları yakalamak için gerekli azim ve sebata sahip olarak birlik ve beraberlik duyguları içerisinde girmiş bulunmaktayız. Şirketimizce verilen hizmetlerimizin vatandaşlar tarafından bilinirlik ve tercih edilme oranının arttırılması amacıyla özel gün ve bayramlarda hizmet içerikli kampanyalar düzenlenerek tanıtım faaliyetlerinin gerçekleştirildiği bilinmektedir.” dedi.
    “SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN DE KAMPANYA YAPTIK”
    Sevgililer Günü kapsamında da kurum olarak kampanya yaptıklarını belirten Uğurtepe, “2018 yılı Sevgililer Günü için kampanya düzenlenmiş olup tebrik kartları posta ücreti müşteriden tahsil edilmek Nakitbahis kaydıyla ücretsiz olarak verilmiş, ayrıca tüm özel günlerde olduğu gibi Sevgililer Günü'nden önceki 5 işgünü içerisinde (7-8-9-12-13 Şubat 2018) postaya verilen Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerine yurtiçinde yüzde 25 indirim uygulanmıştır. Ayrıca Başmüdürlüğümüzde hizmetimizin daha etkin ve yaygın sunulması amacıyla 22 Ocak 2018 tarihinde Uzunkaldırım-Tarlakapı mevkiinde İlk Telgraf Şubesi hizmete açılmıştır. Merkez ilçemizde Karaağaç ve Yıldırım mevkilerinde, Keşan ilçemizde de Cumhuriyet şubelerinin açılması Genel Müdürlüğümüzce onaylanmış olup en kısa zamanda hizmete açılacaktır. Genel Müdürlüğümüzün hedefleri doğrultusunda uluslararası standartlara uygun, çağdaş ve teknolojik imkanlar kullanılarak saygınlık ve güvenilirlik bilinciyle sunulan bu hizmetlerimizde müşteri memnuniyeti kuruluşumuz için çok önemli görünmektedir. 'Haberleşme ve İletişim' konusu hakkında bilgilendirme yapılması amacıyla Edirne Şirin Çocuk Evinin Edirne PTT Merkez Müdürlüğümüze ziyaret gerçekleştirildi. Minik misafirlerimize bir mektubun hikayesi, telgraf ve diğer haberleşme hizmetleri ile ilgili bilgiler verildi.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.