BAKAN KACIR EDİRNE'DEYDİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için Edirne'ye geldi. Bakan, akşam üzeri kentten ayrılarak Keşan'a gitti.

BAKAN KACIR EDİRNE'DEYDİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için Edirne'ye geldi. Bakan, akşam üzeri kentten ayrılarak Keşan'a gitti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Mart 2024 Cuma 00:00
BAKAN KACIR EDİRNE'DEYDİ

Bir dizi ziyaret ve program için Edirne'ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Valilik ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Valilik önünde Vali Yunus Sezer, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, daire müdürleri ve AK Parti Belediye Başkan adayı Belgin İba tarafından karşılandı. Bakan Kacır, daha sonra basına kapalı olarak Vali Sezer'le görüşme yaptı.

Bakan Kacır, Valilik  programının bir sonraki bölümünde, Ticaret ve Sanayi Odası"nda gerçekleştirilen  toplantıda sanayiciler ile bir araya gelerek istişare toplantısına katıldı.

Toplantıda, şehrin sanayi sektörünün karşılaştığı zorlukları tartışarak ve potansiyel fırsatlarının neler olduğu ele alınarak,değerlendirildi. Bakanın sanayi temsilcileriyle doğrudan diyalog kurması, sektörel gelişim için önemli adımların atılmasına olanak sağladı.  Bakan daha sonra Kalkınma Ajansı ve ETSO işbirliğinde gerçekleşen bir dizi açılışlar gerçekleşti.

“EDİRNE SANAYİSİNİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Edirne’de sanayinin destekleneceğini belirten Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Edirne Kalkınma Ajansı Edirne projeleri açılış töreninde sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Trakya'nın göz bebeği, 4 bir yanı tarih kokan serhat şehri kültür mirasımız Edirne geçmişte olduğu gibi bugün de kalbimizde özel bir yere sahip. Anadolu'yu Avrupa'ya bağlayan nice medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir asra yakın ecdadımızın baş şehri olmuş. Pehlivanlar yurdu Edirne'ye bugün de yeni projeler, yeni eserler kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Edirne’mizin nitelikli ve çok yönlü kalkılmasını destekleyecek 17 projenin şehrimizde ve ülkemizde hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ülkemizi muasır medeniyetler birliğinin de üzerine taşıyacak yatırımlara imza attık. Elbette yetmez diyoruz. Cumhuriyetimizin 2 asrında Türkiye yüzüncü yılında daha gelişmiş yükselmiş, marka şehirler için durmadan, duraksamadan çalışmaya devam ediyoruz. Bu vizyon doğrultusunda Edirne’mizin de sanayisini, üretimini, istihdamını, kalkınmasını desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu

Bakan Kacır, toplantının ardından partisinin Belediye Başkanı Adayı Belgin İba ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trakya Üniversitesi'nde gerçekleşen Gençlik Buluşması'na katıldıktan sonra kenttten ayrılarak Keşan'a hareket etti.

Bülent Sarıçiçek

Son Güncelleme: 15.03.2024 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.