EDİRNESPOR TOROS’LA DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz sezon son 3 haftaya en yakın rakibinin 5 puan önünde giren ancak alınan kötü sonuçların ardından ligi 2’nci sırada tamamlayan Edirne Belediyesi Edirnespor, Teknik Direktör Adnan Toros’la devam etme kararı aldı.

EDİRNESPOR TOROS’LA DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz sezon son 3 haftaya en yakın rakibinin 5 puan önünde giren ancak alınan kötü sonuçların ardından ligi 2’nci sırada tamamlayan Edirne Belediyesi Edirnespor, Teknik Direktör Adnan Toros’la devam etme kararı aldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Mayıs 2019 Cumartesi 09:41
EDİRNESPOR TOROS’LA DEVAM EDECEK

Edirne Belediyesi Edirnespor’da geçtiğimiz gün olağanüstü genel kurul gerçekleştirilmiş ve Başkan Üner güven tazelemişti. Genel kurulun ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan Edirnespor yönetimi, teknik kadroda anlaşmaları sağladı. Teknik Direktör olarak Adnan Toros’la devam etme kararı alan Edirnespor’da; İdari ve Teknik Koordinatör Serdal Ünsal, Futbol Şube Sorumlusu Adem Yetişken, Genel Kaptan Nedim Mercan ve Basın Sözcüsü Hasan Berk Şahin olacak.

ÜNER: “HİÇBİRİMİZ BÖYLE BİR HAİNLİK YAPMAYIZ”

Edirnespor Başkanı Savaş Üner, olağanüstü kongrenin ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını belirterek, “Bu takımı bilerek şampiyon yapmadılar, diyenlerin hepsini tekrar kınıyorum. Ne teknik kadro, ne yönetim, ne de futbolcular böyle bir hainlik, böyle bir şerefsizlik hiçbir zaman yapmazlar. Bugünden itibaren yeniden teknik direktörlüğe Adnan Toros’u getiriyoruz. İdari ve Teknik Koordinatör olarak Serdar Ünsal’la devam edeceğiz. Futbol Şube Sorumlumuz Adem Yetişken, Genel Kaptanımız Nedim Mercan, Basın Sözcümüz de Hasan Berk Şahin olacak.” dedi.

TOROS: “YARIM KALAN İŞİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Edirnespor Teknik Direktörü Adnan Toros ise, “Geçen sezondan yarım kalan bir işimiz var. İnşallah bu sene onu hep beraber tamamlayacağız ve Edirnespor’u en iyi yerlere getireceğiz. Benim hedefim, her zaman şampiyonluktur. Şampiyon olmadan tamamladığım tek il, Edirnespor oldu. İnşallah bu sene onu da tamamlayacağım. İnşallah bu sene onu tamamlarsak bir eksiklik olmamış olur. Geriye gitmeye gerek yok, önümüze bakalım. Bazı şeyler insanlara ders oluyor, bu da bize ders oldu.” ifadelerini kullandı.

ÜNSAL: “TRANSFERLER SES GETİRECEK”

İdari ve Teknik Koordinatör Serdar Ünsal da, “Şu anda prensipte anlaştığımız 9-10 transferimiz var. Kongreden sonra hızlandırarak bu transferleri resmiyete dökeceğiz. 2 tane de çilek transferimiz olacak Allah nasip ederse. Ses getirecek transferler. Bu sene işi şansa bırakmak istemiyoruz. Her takımda oynayan üst düzey adamları aldık. Aldığımız adamların ilk önce ahlakına, kişiliğine, mesleğinin sporcu olup olmadığına baktık. Mesleği sporcu olan adamlar getiriyoruz. Geçmiş dönemleri de artık açmayalım, camiadan, taraftarlardan bunu istiyorum. Bu bir şanssızlıktı, 1 puanla ikinci olduk. Artık önümüze bakalım, tek hedef şampiyonluk. Herkes sahip çıksın, bu kulübü iyi yerlere getirelim. Biz de geçen seneden daha çok zaman harcayacağız bunun sözünü veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Futbol Şube Sorumlusu Adem Yetişken, Genel Kaptan Nedim Mercan ve Basın Sözcüsü Hasan Berk Şahin de Başkan Üner ve Teknik Direktör Toros’a çok güvendiklerini ve bu sene başarılar elde edileceğine inandıklarını söylediler.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.