FİLİZ GENCAN AKIN GENÇLERLE BULUŞTU

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Av.Filiz Gencan Akın seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, gençlerle bir araya geldi.

FİLİZ GENCAN AKIN GENÇLERLE BULUŞTU

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Av.Filiz Gencan Akın seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, gençlerle bir araya geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Mart 2024 Salı 00:00
FİLİZ GENCAN AKIN GENÇLERLE BULUŞTU

Partisinin Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik'in katılımıyla gençlerle bir araya gelen Gencan Akın, sohbet etiklerini, gençlerin sorunlarını dinleyerek onların taleplerini dinlediğini ifade etti. Gencan Akın şöyle dedi:

"Gençlik Kolları Genel Başkanımız Gençosman Killik’in katılımıyla gençlerimizle bir araya geldik, sohbet ettik, geleceğimizi, hayallerimizi konuştuk.Merak etmeyin gençler; Biz, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Cumhuriyeti ilelebet payidar kılmak için yola çıktık. Heyecanımızı da enerjimizi de sizlerden aldık. Sizlerin umutlarını, geleceğinizi yok etmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz. Özgürlüğünüzü elinden almak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Sizleri tarikatlara muhtaç etmeyeceğiz. Sizi karanlık zihniyetlerin yurtlarına muhtaç etmeyeceğiz. Gençliğimizle, enerjimizle, heyecanımız ile geliyoruz"

SANAYİ ESNAFIYLA İFTAR

Bu arada, CHP Belediye Başkan Adayı Av.Filiz Gencan Akın, sanayi esnafı ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Duaları birlik ve beraberlik için ettiklerini belirten Gencan Akın, şöyle devam etti:

"Sanayi esnafımızla iftar yemeğinde buluştuk, dualarımızı birlik ve beraberliğimiz için ettik.

Sanayi esnafımızın yaşadığı sorunları, sıkıntıları dinledik, çözüm yollarımızı paylaştık.

Hiçbir esnafımızı çaresizliğe mahkum etmeyeceğiz!

Bizleri sofrasında ağırlayan sanayi esnaflarımıza teşekkürler ediyor; daha nice bereketli sofralarda buluşmayı temenni ediyorum"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.