Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte günün ilk mesaisine katılan Başkan Martin, emeğin üstünlüğüne dikkat çekti. Martin,“Uzunköprü’müzün temizliği için gece gündüz demeden çalışan emekçi kardeşlerimizin alın teri çok kıymetli. Gün daha doğmadan işinin başında olan tüm çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Bu şehir onların emeğiyle ayakta duruyor” dedi.
Şafak sökmeden İtfaiye Müdürlüğü ekipleriyle de bir araya gelen Başkan Martin, itfaiyecilerin fedakarlıkla görev yaptığını belirterek, “Bir can kurtarmak için saniyelerle yarışan, zor günde hiç düşünmeden yardıma koşan itfaiye ekiplerimizle gurur duyuyoruz. Uzunköprü için fedakarca çalışan tüm personelimize yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.
VATANDAŞLARLA SABAH ÇAYI
Sabahın erken saatlerinde Topaloğlu Kıraathanesi’nde vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Martin, halkla iç içe yönetim anlayışının altını çizdi.
Martin, “Uzunköprü’nün her sözü, her fikri bizim için çok değerli. Bu şehri birlikte yönetiyor, birlikte güçleniyoruz” dedi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini de ziyaret eden Martin, sahada çalışan personele teşekkür ederek,“Soğuk, sıcak demeden çalışan emekçi personelimizin katkılarıyla Uzunköprü her geçen gün daha da güzelleşiyor. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ESNAF VE HALKLA BULUŞMA
Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan halk pazarını da ziyaret eden Başkan Ediz Martin, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Martin,“Uzunköprü’nün geleceğini halkımızla omuz omuza inşa ediyoruz. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Uzunköprü için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Martin’in “şafak sökmeden” başlayan saha mesaisi, hem belediye personeli hem de vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Haber Merkezi


