Fatih Mahallesi'nde İbrahim Ay Caddesindeki oturduğu siteden çıkmak isteyen sürücünün, otomobili bir anda çukura düştü. Ne olduğunu anlamayan sürücü, komşularının yardımıyla otomobilden çıkarken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Emekli albay Mustafa Türkselçi, otomobilini kapalı otoparktan alarak, siteden çıkmak isterken, birden yol çöktü. Bir anda otomobil yaklaşık 1.5 metre çökerken, oluşan çukur otomobili resmen yuttu. Türkselçi komşularının yardımıyla otomobilden çıkarken, otomobilin durumunu görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
Gazetecilere açıklama yapan Türkselçi, arabasını garajdan aldıktan sonra virajdan dönerken bir arda çukura düştüğünü dile getirerek, “Yol çöktü, arabam yolun içine düştü. Canıma bir şey gelmedi” dedi.
Otomobil ise çağrılan vinç sayesinde çukurdan çıkartıldı.
Yavuz Göktaş





