5+1 215 m² dubleks daire satılacak

Edirne Merkez'de 5+1 215 m² dubleks daire icra yoluyla satılacak.

5+1 215 m² dubleks daire satılacak

Edirne Merkez'de 5+1 215 m² dubleks daire icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Aralık 2021 Çarşamba 16:02
5+1 215 m² dubleks daire satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Satışa konu taşınmaz 5 ve daha yüksek katlı binaların olduğu bölge bulunmaktadır. Konu taşınmazın yakın çevresinde Ekol Hastanesi ve Vali Konağı Mega gibi donatılar bulunmaktadır. Ulaşım yönünden özel araçlarla ve şehir içi minibüsleri ile kolay erişim mesafesindedir.

İnceleme: İncelemeye konu taşınmaz bodrum+zemin+4 normal+Çatı katlı betonarme binanın 4.normal katında+Çatı katında yer almaktadır. Konu taşınmaz mimari projesine göre ve yerinde yapılan inceleme sonucu 5+1 tarzında, 5 oda, salon, antre, hol, mutfak, banyo, wc, 2 balkon ve 2 adet teras hacimlerinden ibaret olup toplamda yaklaşık 215 m2 brüt alanlıdır. Taşınmazda yapılan incelemede girişinin 4.normal katından yapıldığı, kapısı ahşap görünümlü çelik kapı ve iç mekân kapıları ahşap panel kapıdır. Pencereleri PVC ısıcam olarak takılmıştır. Taşınmazın; salon ve oda hacimlerinin yerleri laminant parke, antre, hol ve mutfak zeminlerine seramik uygulaması yapılmıştır. Duvarların alçısı yapılmış, saten boyası tamamlanmıştır. Islak zeminlerde yerler seramik, duvarları yerden tavana kadar fayans döşenmiştir. Tavanları ıslak hacimlerde tavan boyası yapılmış, diğer hacimlerde ise saten alçı ve boyası tamamlanmıştır. Taşınmazın mutfağında dolap ve tezgah mevcut olup, dolapları ve gövdeleri MDF den mamul, mutfak tezgahı granittir. Taşınmazda kalorifer ve elektrik tesisatı döşenmiş olup radyatörleri ve armatürleri tamamlanmıştır. Banyoyu tamamlayan unsurlardan duş teknesi, duş kabini ve banyo dolabı bulunmaktadır. Taşınmazın 4.normal katında yaklaşık 150 m² alanlı, çatı katında yaklaşık 65 m² alanlı olmak üzere toplamda yaklaşık 215 m² +46 m² teras alanlıdır. Taşınmazda kullanılan malzeme ve işçilik orta kalitededir. Binada asansör bulunmaktadır. 23 yaşındaki bina 3/B yapı sınıfına girmektedir.

Şehrin gelişimini tamamlamış, rağbet gören mevkiisinde bulunmaktadır. Çevresindeki yapılaşma tamamlanmıştır. Alt yapı hizmetleri tamamlanmış, tüm belediye hizmetlerinden yararlanmakta, ulaşım sorunu bulunmamakta, sosyal donatı alanlarına yakın mesafede yer almaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.