BAKAN GÜL, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NDA PARTİLİLERE SESLENDİ

Bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla Edirne’ye gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

BAKAN GÜL, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NDA PARTİLİLERE SESLENDİ

Bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla Edirne’ye gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Eylül 2021 Cumartesi 06:09
BAKAN GÜL, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NDA PARTİLİLERE SESLENDİ

Bakan Gül, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile birlikte parti binasında teşkilat üyeleriyle de bir araya geldi. AK Parti’nin biletlin partisi olduğunu ve millet tarafından kurulduğunu ifade ederek, AK Parti'nin önemli sessiz devrimler yaptığını dile getirdi.

AK Parti’de hizmetin bir oy daha fazla alabilmek için değil, bir gönül daha kazanmak için yapıldığını da kaydeden Gül, şunları söyledi:

“Köprüler, yollar inşa ettik, en önemlisi gönülden gönülle yollar yapmak. Milletin derdiyle dertlenen bir siyasi hareket olarak yola çıktık bunu da asla kaybetmeden yolculuğumuzu sürdürmemiz lazım. Biz milletin derdi, kimin derdi varsa bu derdi satın alarak yolumuza devam edeceğiz. Çünkü AK Parti milletle bir an olsun yürümeyi asla ve asla ihmal etmeyecek bir partidir.

DİYARBAKIR ANNELERİMİZE DE EDİRNE'DEN SELAM GÖNDERİYORUM

Edirne'den Kars'a kadar birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daima ayakta tutacağız, bunu muhafaza edeceğiz. Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir, bu vesileyle 750 günü aşkın şekilde evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerimize de Edirne'den selam gönderiyorum. Terör örgütlerinin bizim hiçbir evlatlarımızı annesinden, okulundan, ocağından, mahallesinden ayırmasına izin vermeyeceğiz bunun sonunda kazanan anneler kaybeden terör örgütleri olacaktır. İnşallah bunu da hep birlikte başaracağız.

 Yeni bir dünya yeniden güçlü, büyük Türkiye'yi inşa edeceğiz, daha adil dünya içinde Türkiye mazlumların sesi olmaya devam edecektir, Cumhurbaşkanımız mağdurların sesi olmaya devam edecektir, dünyadaki bütün zulümlere karşı mağdurların yanında olmaya devam edeceğiz. O yüzden daha adil bir dünya için çalışmanın anlamlarından birisi de AK Parti'nin siyaset felsefesidir, siyaset anlayışıdır.

Parti İl Binasındaki programda AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve İl Başkanı Belgin İba’da partililere seslendi.

BAKAN GÜL, ADLİYE PERSONELİYLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ

Bakan Gül, AK Parti il teşkilatı ziyaretinin ardından Edirne Adliyesinde de bir ziyarette bulundu. Burada adliye personeliyle öğle yemeğinde bir araya gelen Bakan,, Gül, adliye personeline seslenerek, adliye personeliyle aynı sofrada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

VALİLİK ZİYARETİ

Bakan Gül, ardından Edirne Valisi Ekrem Canalp’i makamında ziyaret etti.   Vali Canalp tarafından kapıda karşılanan Bakan gül, valilikte bir süre sohbet etti.  Vali Canalp tarafından Edirne’ye özgü hediyeler sunulan Bakan Gül, kent merkezinden ayrılarak Keşan ilçesinde hareket etti.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.