Keşan'da 2+1 Daire Satılacak

Edirne/Keşan' da 2+1 daire icradan satılacak.

Keşan'da 2+1 Daire Satılacak

Edirne/Keşan' da 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Nisan 2021 Pazartesi 16:16
Keşan'da 2+1 Daire Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Edirne İl, Keşan İlçe, 10 Ada, 8 Parsel, İSPATCAMİ Mahalle/Köy, 2. Kat 5 Nolu Daire Nolu Bağımsız Bölüm Edirne ili Keşan ilçesi İspatcami Mah. 10 ada 8 parsel 2. kat 5 nolu bağımsızn bölüm tam hisseli.

Taşınmaz Özelikleri: Taşınmaz betonarme tarzında ayrık nizam olarak inşa edilmiştir. 2 oda , banyo, 2 balkon , mutfak ve hol hacizmleri olarak yaklaşık brüt 90m2 kullanım alanına sahiptir. Dairenin girişi kapısı çelik, iç kapılar ahşap doğrama, pencereler çift camlı pvc doğrama, zeminler odalar laminat parke kaplı, duvarlar saten boyadır.

Tahmini bedeli  255.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Keşan Belediyesi Yeni Hizmet Binası Zabıta Denetim ve Kontrol odası'nda, 25.05.2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.