Büyük Atatürk, “Hayati zorunluluk olmadıkça savaş cinayettir.” diyor.
Güzel ülkemiz Türkiye, bugün için bir savaşın içindedir. Bu demek oluyor ki; ülkemizi yönetenler bu savaşın hayati bir zorunluluk olduğuna kanaat getirmişlerdir.
Bana göre de bu savaş kaçınılmaz olmuştur. 1984 yılında topraklarımızı kana bulamaya başlayan hain PKK, başta Amerika olmak üzere Batı Avrupa’nın da desteğiyle büyümüş, serpilmiş ve kocaman Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne kafa tutar hale getirilmiştir. Bu kafanın koparılması lazım gelirdi. Ülkemizi yöneten AK Parti iktidarı ve tek karar verici konumda olan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan da bu kanaate varmış olacaklar ki; Barış Pınarı adını verdikleri harekatı başlatmış oldular.
6 gündür devam eden bu savaşta ne yazık ki şehitlerimiz de oldu ve olacaktır da…
Başta Amerika olmak üzere; kocaman bir Dünyanın ülkeleri ne yazık ki bizim Barış Pınarı adını verdiğimiz bu harekatı desteklemiyorlar. Ve hatta engellemek için birçok girişimde de bulunuyorlar.
AK Parti iktidarının ümmet diyerek yaşam tarzlarını beğendiği din kardeşlerimiz olan Müslüman ülkelerden dahi bu harekatı destekleyen bir ülke çıkmamıştır. Batıdan bir tek Macaristan ülkesi bizim harekatımıza Dünyanın gözleri önünde açıkça destek vermiştir. Bu desteği yaparken Macaristan Cumhurbaşkanı’nın şu sözlerini hafızamıza iyice nakşetmeliyiz; “Biz Kıpçak Türk’üyüz. Atilla’nın torunlarıyız.” diyerek gönüllerimizi fethetmiştir.
Uğradığı zulüm için her gün üzüldüğümüz ve hatta gözyaşı döktüğümüz Filistin Halkı, ne yazık ki Barış Pınarı Harekatına karşı çıkan ilk devletlerden birisi olmuştur. Yazıklar olsun. Bu notu düştükten sonra Türki Cumhuriyetlerden de beklediğimiz destek sözleri ne yazık ki ya hiç çıkmamış ya da en alt perdeden söylenilmeye çalışılmıştır.
İşin özeti şudur; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bu Dünyada gerçek dost diye tutunacağı bir dalı ne yazık ki yoktur. Bu gerçeği böyle bilerek, içimizdeki yapay ayrıcalıkları bir kenara koyarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bu konuda siyasi partilerimizin sergilediği tutum, her türlü övgüye değerdir.
Özetle söylersek; Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm kurum ve kuruluşlarıyla ve bireysel olarak yurttaşlarıyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin başlattığı Barış Pınarı Harekatına tam destek vermektedir.
Umalım ve dileyelim ki; Kahraman Ordumuz en kısa zamanda hedeflerine ulaşır ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti Güneydoğu sınırlarını da güvenceye bağlamış olarak normal yaşamına devam eder.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.